6 Mayıs 2022

Gidip de Dönmeyenler Halil Mutlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 26,6 TL
Yazarı: Halil Mutlu
Çevirmen: Halil Mutlu

Gidip de Dönmeyenler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Halil Mutlu olan ve Cinius yayınevinin yayınlamış olduğu, 268 sayfalık Gidip de Dönmeyenler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gidip de Dönmeyenler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gidip de Dönmeyenler TIKLA PDF İNDİR !

Gidip de Dönmeyenler Yazarı Kimdir ?

Gidip de Dönmeyenler yazarı Halil Mutlu 'dır. Halil Mutlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Gidip de Dönmeyenler PDF indir oku

Gidip de Dönmeyenler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cinius yayınevi tarafından yayınlanan, 268 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gidip de Dönmeyenler TIKLA PDF İNDİR !

Gidip de Dönmeyenler TIKLA PDF İNDİR !

Yazar Halil Mutlu bu kitabında I. Dünya Savaşı ve Kurtuluş Savaşı sırasında Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz'deki muhacirlik dramını hem tarihî vesikalardan hem birincil kaynaklardan faydalanarak anlatıyor; muhacirlik, esaret, sürgün tablolarını son derece çarpıcı, derinlemesine yansıtıyor; tarihimizin dikkat çekilmeyen, gereken önem verilmeyen alanlarında büyük bir boşluğu dolduruyor.
"Acıyla başlayan yolculuk; muhacirleri, mübadilleri, sığınmacıları yaratır. Bir destan yaşanır ve bu destan anlatıldığı yerde edebiyat olur."

(Tanıtım Bülteninden)

Gidip de Dönmeyenler TIKLA PDF İNDİR !Gidip de Dönmeyenler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Gidip de Dönmeyenler, Halil Mutlu

Yorum Gönder