4 Mayıs 2022

Gariban İkiz Ruhum Mehmet Sabri Demirci Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,5 TL
Yazarı: Mehmet Sabri Demirci
Çevirmen: Mehmet Sabri Demirci

Gariban İkiz Ruhum indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mehmet Sabri Demirci olan ve Başlık Kitaplar yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Gariban İkiz Ruhum eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gariban İkiz Ruhum ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gariban İkiz Ruhum TIKLA PDF İNDİR !

Gariban İkiz Ruhum Yazarı Kimdir ?

Gariban İkiz Ruhum yazarı Mehmet Sabri Demirci 'dır. Mehmet Sabri Demirci yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Gariban İkiz Ruhum PDF indir oku

Gariban İkiz Ruhum indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Başlık Kitaplar yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gariban İkiz Ruhum TIKLA PDF İNDİR !

Gariban İkiz Ruhum TIKLA PDF İNDİR !

Ayakları yere basan bir aşk hiç olmadı bugüne değin. Aşk bizim hayallerimizdi, içimizde büyütüp beslediğimiz ve gerçekleşeceğini sandığımız ütopyamızdı. Aklına Firuze düştü, küsmüş bakışları, beyaz bir mermeri çağrıştıran teni ve o mermerde al bir gül açmış gibi titreyen dudakları. Uzun ince parmaklı ellerinin ürkek sıcaklığını hayal etti. Hep bir şeyler söyleyecek gibi, bir sırrı fısıldayacak gibi dağılan nefesini…

(Tanıtım Bülteninden)

Gariban İkiz Ruhum TIKLA PDF İNDİR !Gariban İkiz Ruhum TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Gariban İkiz Ruhum, Mehmet Sabri Demirci

Yorum Gönder