21 Mayıs 2022

Ermiş Antonius ve Şeytan - Hasan Ali Yücel Klasikleri Gustave Flaubert Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,1 TL
Yazarı: Gustave Flaubert
Çevirmen: Gustave Flaubert

Ermiş Antonius ve Şeytan - Hasan Ali Yücel Klasikleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Gustave Flaubert olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ermiş Antonius ve Şeytan - Hasan Ali Yücel Klasikleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ermiş Antonius ve Şeytan - Hasan Ali Yücel Klasikleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ermiş Antonius ve Şeytan - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Ermiş Antonius ve Şeytan - Hasan Ali Yücel Klasikleri Yazarı Kimdir ?

Ermiş Antonius ve Şeytan - Hasan Ali Yücel Klasikleri yazarı Gustave Flaubert 'dır. Gustave Flaubert yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Ermiş Antonius ve Şeytan - Hasan Ali Yücel Klasikleri PDF indir oku

Ermiş Antonius ve Şeytan - Hasan Ali Yücel Klasikleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ermiş Antonius ve Şeytan - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Ermiş Antonius ve Şeytan - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !
Gustave Flaubert (1821-1880); 1857'de yayımlanan ve kamuoyunda hayat-edebiyat ekseninde ciddi tartışmalar yaratan ilk romanı Madame Bovary'den insanın bilmeyle olan derin mücadelesine odaklanan ancak tamamlayamadığı son romanı
Bouvard ile Pécuchet'ye 19. yüzyılın en yenilikçi klasiklerinden biridir.
Ermiş Antonius ve Şeytan'sa Flaubert'in İslamiyet öncesi inançların baş döndürücü bir geçidini yaptığı ve tamamlayabildiği son romanıdır.
Sabahattin Eyüboğlu (1908-1973): Hasan Âli Yücel'in kurduğu Tercüme Bürosu'nun başkan yardımcısı ve Cumhuriyet döneminin en önemli kültür insanlarından biridir. Tek başına ya da "imece" birlikteliğiyle yaptığı çeviriler, Hayyam'dan Montaigne'e, Platon'dan Shakespeare'e hep, dünya kültürünün doruk adlarındandı.


Ciltli:

Sayfa Sayısı: 192

Baskı Yılı: 2006


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 192

Baskı Yılı: 2016


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 137

Baskı Yılı: 2006


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları Ermiş Antonius ve Şeytan - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

21.05.2019

Kitap hakkında

Kitapta çok derin anlamlar ve bilmukabele konular yatmakta, Flaubert en geniş anlamda tüm dinlerin ve dini inançların bir nebze ne şekilde veyahut nasıl yön verdiğini bahsetmiş, ayrıca türlü konu başlıkları var bu inançların hepsini aklımızda tutmamız namümkün :)Farklı bir tür, ilgi çekici kitap okumanızı tavsiye ederim.

Ermiş Antonius ve Şeytan - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Ermiş Antonius ve Şeytan - Hasan Ali Yücel Klasikleri, Gustave Flaubert

Yorum Gönder