4 Mayıs 2022

Ejderhalar Filler ve Öpücükler Şölen Yücel Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,6 TL
Yazarı: Şölen Yücel
Çevirmen: Şölen Yücel

Ejderhalar Filler ve Öpücükler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Şölen Yücel olan ve Mona yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ejderhalar Filler ve Öpücükler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ejderhalar Filler ve Öpücükler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ejderhalar Filler ve Öpücükler TIKLA PDF İNDİR !

Ejderhalar Filler ve Öpücükler Yazarı Kimdir ?

Ejderhalar Filler ve Öpücükler yazarı Şölen Yücel 'dır. Şölen Yücel yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Ejderhalar Filler ve Öpücükler PDF indir oku

Ejderhalar Filler ve Öpücükler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Mona yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ejderhalar Filler ve Öpücükler TIKLA PDF İNDİR !

Ejderhalar Filler ve Öpücükler TIKLA PDF İNDİR !

Nisan, başarılı reklamcılık kariyeri sayesinde kendisine sağlam ve konforlu bir yaşam kurduğunu zannederken, tek bir fiskeyle hayatı darmadağın olur: Onca yıllık emeği hiçe sayılmış, işinden kovulmuştur! Aynı gün, eşininin de kendisini aldattığını öğrenir. "İşte, birisi halıyı çeker gibi, çekivermiştir hayatını ayaklarının altından."

İstanbul'dan ve yaşadıklarından sıyrılmak ister… Birkaç parça eşyasını bir sırt çantasına sıkıştırıp, Hindistan'a bir uçak bileti alır, bir de seyahat blogu açar: Sırt Çantalı Madonna… "Her zaman merak etmişti Hindistan'ı... O renkler, müzik, yemekler... O, dışarıdan baktığında bir parçası olmak isteyeceğin canlı kaos." İlk durağı Delhi'den itibaren değişmeye başlar; gezginler, farklı muhabbetler, baştan çıkaran kokular ve uçarı erkekler onu kendisi ile yüzleşmeye zorlar. Nisan, bütün hayatı boyunca -mış gibi- yapmaktan çok sıkıldığını fark etmiştir!

"Onun bir merdivene ihtiyacı yoktu. Asla olmamıştı... Bir kurtarıcıya, yukarıdan sarkıtılacak bir ipe... Onun kim olduğunu hatırlamaya ihtiyacı vardı sadece. Gözlerini kapadığında sezdiği gerçekliği bulup, çıkarmaya... Bir fil gibi, isterse tüm dünyayı kucaklayıp havaya kaldırabileceğini bilmeye..."

(Tanıtım Bülteninden)

Ejderhalar Filler ve Öpücükler TIKLA PDF İNDİR !

25.10.2019

Çok güzel

Beklemediğim kadar beğendiğim bir kitap oldu. Arada verilen mesajlar çok güzeldi. Bence keyifle okunacak bir kitap. Yormadan düşündüren, hayatı biraz sorgulatan, "aaa bende" dedirten...Yazarın daha çok kitap çıkarması dileğiyle...

Ejderhalar Filler ve Öpücükler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Ejderhalar Filler ve Öpücükler, Şölen Yücel

Yorum Gönder