8 Mayıs 2022

Düşüncemizde Gelenekselci Ekol Eleştirisi Abdullah Kasay Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,75 TL
Yazarı: Abdullah Kasay
Çevirmen: Abdullah Kasay

Düşüncemizde Gelenekselci Ekol Eleştirisi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Abdullah Kasay olan ve Pruva yayınevinin yayınlamış olduğu, 188 sayfalık Düşüncemizde Gelenekselci Ekol Eleştirisi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Düşüncemizde Gelenekselci Ekol Eleştirisi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Düşüncemizde Gelenekselci Ekol Eleştirisi TIKLA PDF İNDİR !

Düşüncemizde Gelenekselci Ekol Eleştirisi Yazarı Kimdir ?

Düşüncemizde Gelenekselci Ekol Eleştirisi yazarı Abdullah Kasay 'dır. Abdullah Kasay yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Düşüncemizde Gelenekselci Ekol Eleştirisi PDF indir oku

Düşüncemizde Gelenekselci Ekol Eleştirisi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Pruva yayınevi tarafından yayınlanan, 188 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Düşüncemizde Gelenekselci Ekol Eleştirisi TIKLA PDF İNDİR !

Düşüncemizde Gelenekselci Ekol Eleştirisi TIKLA PDF İNDİR !

Modernite karşısında, insan ve insanın sosyal ilişkilerinin 'indirgendiği' düşüncesinden yola çıkan bazı sosyal, kültürel ve düşünsel faaliyetler; bir ideolojiye dönüşen modernite realitesine karşı aykırı tezler sundu. René Guénon, Frithjof Schuon, Seyyid Hüseyin Nasr gibi düşünür ve pratisyenlerle modernist ideolojiye bütüncül cevaplar veren Tradisyonalizm (Gelenekselci Ekol); ortaya koyduğu fikirlerle bir düşünce sistematiğine dönüşmüş; bilginin yorumlanışından sanat, kültür, düşünce, siyaset anlayışına değin geniş bir sahaya yeni bir bakış biçimi getirmiştir.
Dünyanın modernist açmazlarına çözümler öneren Gelenekselci Ekol, metafizik ve dinî temellere oturttuğu özgün eleştirel perspektiflerle geleneksel kodlardan kopamayan düşüncemizin de ilgi odağı hâline gelmiştir. Buna karşın Gelenekselci Ekol'ün varlığının, yapısının ve temel düşüncelerinin Türkçede de çok yönlü eleştirildiği görülmektedir.

Bu kitap, Türkçedeki Gelenekselci Ekol eleştirilerini değerlendirmekle birlikte Gelenekselci Ekol'ün insana ve topluma gerçekten çözüm sunup sunamadığını da irdeliyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Düşüncemizde Gelenekselci Ekol Eleştirisi TIKLA PDF İNDİR !Düşüncemizde Gelenekselci Ekol Eleştirisi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Düşüncemizde Gelenekselci Ekol Eleştirisi, Abdullah Kasay

Yorum Gönder