11 Mayıs 2022

Bir Milyon Evren Claudia Gray Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 44,99 TL
Yazarı: Claudia Gray
Çevirmen: Sevinç Seyla Tezcan

Bir Milyon Evren indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Claudia Gray olan ve Pegasus yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bir Milyon Evren eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bir Milyon Evren ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bir Milyon Evren TIKLA PDF İNDİR !

Bir Milyon Evren Yazarı Kimdir ?

Bir Milyon Evren yazarı Claudia Gray 'dır. Claudia Gray yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Bir Milyon Evren PDF indir oku

Bir Milyon Evren indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Pegasus yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bir Milyon Evren TIKLA PDF İNDİR !

Bir Milyon Evren TIKLA PDF İNDİR !

ÇOKLUEVRENLERİN KADERİMARGUERITE'İN ELİNDE.

Şarkılar ve filmler âşık olacağınız insanla tanıştığınız anda dünyanın durduğunu, bulutların dağıldığını ve kalbinizin şarkılar söylemeye başladığını anlatır. Oysa gerçek biraz daha çetrefillidir. İşin aslı, her zaman yeni insanlarla tanışırız ama bizim için tam olarak ne anlam ifade edeceklerini hiçbir zaman bilemeyiz. Kimi unutacağımızı ve kime sonsuza dek ihtiyaç duyacağımızı asla kestiremeyiz.

"Yerinizde duramayacağınız kadar heyecan verici bu romanın son sayfasına kadar neler olacağına dair tahmin yürüteceksiniz."

- Jennifer L. Armentrout -

"Bu eşsiz bilimkurgu macera ve sürprizlerle dolu."

- ALA Booklist -

MARGUERITE CANEannesiyle babasının icat ettiği ve farklı evrenlere gitmeyi sağlayan Ateşkuşu'nu kullandığı günden beri tüm evrenleri ilgilendiren bir komplonun ortasına düşmüştür. Artık Triad isimli şirketin, en büyük silahını kullanarak yüzlerce evreni yok etmeyi planladığını bilmektedir. Bu silah, Marguerite'in başka bir evrendeki kötü niyetli ve hep bir adım önde olan versiyonudur.

Erkek arkadaşı Paul, hep Marguerite'in yanında olsa da Triad'ın son saldırısının ardından değişmiştir ve bir daha asla aynı kişi olamayacaktır. Marguerite tek başına Triad'ı durdurmalı ve çoklu evrenlerin yıkılmasına engel olmalıdır. Marguerite'ler savaşacaktır… ve yalnızca biri kazanabilir.

Bin Parça Sen'le başlayan ve nefes kesen serinin son kitabında kader ve aileler sorgulanacak, sevgililer bulunacak ve kaybedilecek, çoklu evren sonsuza kadar değişecek.

(Tanıtım Bülteninden)

Editör: Çiçek Eriş

Kapak Uygulama : Pınar Yıldız

Sayfa Tasarımı : Ezgi Gültekin

Bir Milyon Evren TIKLA PDF İNDİR !Bir Milyon Evren TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Bir Milyon Evren, Claudia Gray

Yorum Gönder