12 Nisan 2022

Zodyak İmparatorluğu Karanlık Taş Övünç Yaman Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 26,39 TL
Yazarı: Övünç Yaman
Çevirmen: Övünç Yaman

Zodyak İmparatorluğu Karanlık Taş indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Övünç Yaman olan ve Porte Müzik Eğitim Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Zodyak İmparatorluğu Karanlık Taş eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Zodyak İmparatorluğu Karanlık Taş ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Zodyak İmparatorluğu Karanlık Taş TIKLA PDF İNDİR !

Zodyak İmparatorluğu Karanlık Taş Yazarı Kimdir ?

Zodyak İmparatorluğu Karanlık Taş yazarı Övünç Yaman 'dır. Övünç Yaman yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Zodyak İmparatorluğu Karanlık Taş PDF indir oku

Zodyak İmparatorluğu Karanlık Taş indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Porte Müzik Eğitim Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Zodyak İmparatorluğu Karanlık Taş TIKLA PDF İNDİR !

Zodyak İmparatorluğu Karanlık Taş TIKLA PDF İNDİR !

Herkesin Burçlarına göre eğitim aldığı ve meslek gruplarına ayrıldığı Zodyak İmparatorluğunun düzeni Hava Su Ateş ve Toprak Bakanlıklarının başında olan seçilmişler sınıfı tarafından yönetiliyordu. Yıldızlar kolejinden daha yeni mezun olan hava grubundan Ethan Karper gece yarısı yapılacak olan eleme yarışmasını kazanmanın hayali içindeydi .Böylelikle seçimlerin büyülü ve gizemli dünyasına katılabilecek ve su grubu seçilmişlerinden Zara Lee'ye yakın olabilecektir.

İmparatorluğun eşit ve adil düzenini bozmak isteyen karanlık güçlerin gittikçe büyümeye başladığı imparatorluğun gizemli dünyasında henüz üstün yıldız yetilerini keşfetmemiş olan bu genç adamı macera dolu bir serüven beklemektedir.

(Tanıtım Bülteninden)

Zodyak İmparatorluğu Karanlık Taş TIKLA PDF İNDİR !Zodyak İmparatorluğu Karanlık Taş TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Zodyak İmparatorluğu Karanlık Taş, Övünç Yaman

Yorum Gönder