29 Nisan 2022

Teşkilat-I Mahsusa Operasyon Mehmet Işık Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,75 TL
Yazarı: Mehmet Işık
Çevirmen: Mehmet Işık

Teşkilat-I Mahsusa Operasyon indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mehmet Işık olan ve Yediveren Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Teşkilat-I Mahsusa Operasyon eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Teşkilat-I Mahsusa Operasyon ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Teşkilat-I Mahsusa Operasyon TIKLA PDF İNDİR !

Teşkilat-I Mahsusa Operasyon Yazarı Kimdir ?

Teşkilat-I Mahsusa Operasyon yazarı Mehmet Işık 'dır. Mehmet Işık yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Teşkilat-I Mahsusa Operasyon PDF indir oku

Teşkilat-I Mahsusa Operasyon indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yediveren Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Teşkilat-I Mahsusa Operasyon TIKLA PDF İNDİR !

Teşkilat-I Mahsusa Operasyon TIKLA PDF İNDİR !

Dinlerin, milletlerin ve mucizelerin diyarıOrtadoğu'ya hâkim olan, Dünya'ya hâkim olur. Çağlar ötesinden günümüze devam ede gelen bu topraklardaki Hak ile Batıl'ın savaşı, kahramanlıklarla, ihanetlerle, kan ve gözyaşlarıyla kendinden söz ettirmeye devam etmektedir.

Elinizdeki bu kitap; Yüce Türk Milleti'nin uhdesinde neşvünema bulmuş, İhanet maya meselesidir, haine merhamet mazluma ihanettir." düsturuyla yola çıkan Teşkilat-ı Mahsusa'nın, Hakk'ın sancaktarı olmaya azmetmesini ve bu uğurda can verip can almaya yemin etmesini anlatmaktadır.

Kurgu olaylar üzerinden çıkacağınız bu yolculukta, terör şebekelerinin hain yöntemlerine, tanıdık simalara ve gerçek kahramanlara rastlayacaksınız. Türk Milleti'nin ve Âlem-i İslam'ın asırlardır gönlündekileri dile getiren bu kitabı okuduğunuzda; İlay-ı Kelimetullah Davası'nın dünyaya hükmetme vaktinin geldiğini anlayacaksınız!

(Tanıtım Bülteninden)

Editör :Nurettin Dal

Teşkilat-I Mahsusa Operasyon TIKLA PDF İNDİR !Teşkilat-I Mahsusa Operasyon TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Teşkilat-I Mahsusa Operasyon, Mehmet Işık

Yorum Gönder