27 Nisan 2022

Tercüme Şiirler Antolojisi Ali İhsan Kolcu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 26,25 TL
Yazarı: Ali İhsan Kolcu
Çevirmen: Ali İhsan Kolcu

Tercüme Şiirler Antolojisi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ali İhsan Kolcu olan ve Gündoğan Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Tercüme Şiirler Antolojisi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Tercüme Şiirler Antolojisi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Tercüme Şiirler Antolojisi TIKLA PDF İNDİR !

Tercüme Şiirler Antolojisi Yazarı Kimdir ?

Tercüme Şiirler Antolojisi yazarı Ali İhsan Kolcu 'dır. Ali İhsan Kolcu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Şiiri türündedir.

Tercüme Şiirler Antolojisi PDF indir oku

Tercüme Şiirler Antolojisi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Gündoğan Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Tercüme Şiirler Antolojisi TIKLA PDF İNDİR !

Tercüme Şiirler Antolojisi TIKLA PDF İNDİR !
Bu antoloji on dokuzuncu yüzyılda Batı edebiyatlarından yapılmış şiir tercümelerinden bir seçki sunmaktadır. Ayrıca 1859-1901 yılları arası Batı edebiyatlarından yapılan bütün şiir tercümelerinin repertuarı ilk defa olarak bir arada ve toplu olarak sunulmuştur. Kitapta yer alan şiirlerin en önemli özelliği daha önce hiçbir yerde yayınlanmamış ve eski yazıdan aktarılmış metinler olmasıdır. Şiirler Osmanlının son yüzyılı içinde en çok okunan Batılı şairlerden seçilmiş ve asıl dildeki metinlerle birlikte verilmiştir. Bazı şiirler devrin tercüme anlayışı gereği mensur olarak çevrilmişlerdir. Şiir çevirisi serüvenini takip etmek açısından bu antoloji önemli bir hizmetli yerine getirmektedir.
(Arka Kapak)



Sayfa Sayısı: 259

Baskı Yılı: 1999


Dili: Türkçe
Yayınevi: Gündoğan Yayınları Tercüme Şiirler Antolojisi TIKLA PDF İNDİR !Tercüme Şiirler Antolojisi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Dünya Şiiri, Tercüme Şiirler Antolojisi, Ali İhsan Kolcu

Yorum Gönder