27 Nisan 2022

Soygun Kasım Hocalar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,19 TL
Yazarı: Kasım Hocalar
Çevirmen: Kasım Hocalar

Soygun indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Kasım Hocalar olan ve Dorlion Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Soygun eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Soygun ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Soygun TIKLA PDF İNDİR !

Soygun Yazarı Kimdir ?

Soygun yazarı Kasım Hocalar 'dır. Kasım Hocalar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Soygun PDF indir oku

Soygun indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Dorlion Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Soygun TIKLA PDF İNDİR !

Soygun TIKLA PDF İNDİR !

Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bülteninden)

Polisler insanları güvenlik hattının dışına itmeye başladılar. Kalabalık ile rehineler birbirlerine karışmıştı. Polisler herkesi güvenlik hattının dışına çıkardılar. Tam anlamıyla bir hengame yaşanıyordu. Korkudan herkes arka sokaklara kaçışmaya başladı. İçeride ağlayan rehine kadın mağazaların önünden geçerken çantasından küçük bir torba çıkarıp içindekileri avucuna boşalttı. Avucunun içine parlak mavi elmaslar döküldü. Gülümseyip elmasları çantasına koydu.

Soygun TIKLA PDF İNDİR !Soygun TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Soygun, Kasım Hocalar

Yorum Gönder