11 Nisan 2022

Sherlock Holmes-Sırlar Okulu Sir Arthur Conan Doyle Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 23,1 TL
Yazarı: Sir Arthur Conan Doyle
Çevirmen: Sir Arthur Conan Doyle

Sherlock Holmes-Sırlar Okulu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sir Arthur Conan Doyle olan ve Mavi Ağaç yayınevinin yayınlamış olduğu, 280 sayfalık Sherlock Holmes-Sırlar Okulu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sherlock Holmes-Sırlar Okulu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sherlock Holmes-Sırlar Okulu TIKLA PDF İNDİR !

Sherlock Holmes-Sırlar Okulu Yazarı Kimdir ?

Sherlock Holmes-Sırlar Okulu yazarı Sir Arthur Conan Doyle 'dır. Sir Arthur Conan Doyle yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Sherlock Holmes-Sırlar Okulu PDF indir oku

Sherlock Holmes-Sırlar Okulu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Mavi Ağaç yayınevi tarafından yayınlanan, 280 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sherlock Holmes-Sırlar Okulu TIKLA PDF İNDİR !

Sherlock Holmes-Sırlar Okulu TIKLA PDF İNDİR !

1887'de yeni yıl günlükleri ilk çıktığından beri, Arthur Conan Doyle'un Sherlock Holmes'u, yaratılan en güzel kurgusal karakterlerden birisi olmuştur. Her kitap, birbirinden harikulade hikâyelerden oluşmaktadır. Tüm zamanların en iyi görev yapan dedektifi unvanını ne ile kazandığını okudukça anlayacak ve bir Sherlock Holmes hayranı olacaksınız.

(Tanıtım Bülteninden)

Sherlock Holmes-Sırlar Okulu TIKLA PDF İNDİR !Sherlock Holmes-Sırlar Okulu TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Sherlock Holmes-Sırlar Okulu, Sir Arthur Conan Doyle

Yorum Gönder