11 Nisan 2022

Nusret Hayati Tek Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,5 TL
Yazarı: Hayati Tek
Çevirmen: Hayati Tek

Nusret indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hayati Tek olan ve Akçağ Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 139 sayfalık Nusret eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Nusret ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Nusret TIKLA PDF İNDİR !

Nusret Yazarı Kimdir ?

Nusret yazarı Hayati Tek 'dır. Hayati Tek yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Nusret PDF indir oku

Nusret indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Akçağ Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 139 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Nusret TIKLA PDF İNDİR !

Nusret TIKLA PDF İNDİR !

7-8 Mart 1915 gecesi Karanlık Koyu'na döktüğü mayınlarla Çanakkale'yi geçilmez kılan Nusret Mayın Gemisi, Türk ve dünya tarihinde silinmez bir yer edindi.
Çanakkale'yi denizden aşamayan işgal orduları Kara Savaşları'nı başlatmasalardı Yarbay Mustafa Kemal Anafartalar'da bir yıldız gibi parlamayacak, Atatürk gibi büyük bir lider ortaya çıkmayacaktı.
1955'te terhis edildikten sonra yük gemisi olarak çalışan, 1962'de daha çok yük taşısın diye orta kısmına on iki metre ekleme yapılan, 1989'da batan ve on yıl deniz dibinde yatan Nusret'in çileli hayatı tarih dersi niteliğindedir.
2003'ten bu yana Tarsus Çanakkale Parkı'nda Gemi Müze olarak hizmet veren kahraman Nusret'in küllerinden doğuş hikâyesini okurken gurur, hüzün ve umudu bir arada yaşayacaksınız.

(Tanıtım Bülteninden)

Nusret TIKLA PDF İNDİR !Nusret TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Nusret, Hayati Tek

Yorum Gönder