11 Nisan 2022

Kentlerin Yazısı Halil Gökhan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,25 TL
Yazarı: Halil Gökhan
Çevirmen: Halil Gökhan

Kentlerin Yazısı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Halil Gökhan olan ve Kafe Kültür Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, 240 sayfalık Kentlerin Yazısı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kentlerin Yazısı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kentlerin Yazısı TIKLA PDF İNDİR !

Kentlerin Yazısı Yazarı Kimdir ?

Kentlerin Yazısı yazarı Halil Gökhan 'dır. Halil Gökhan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Kentlerin Yazısı PDF indir oku

Kentlerin Yazısı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kafe Kültür Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, 240 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kentlerin Yazısı TIKLA PDF İNDİR !

Kentlerin Yazısı TIKLA PDF İNDİR !

"Kent bomboş.

Üzerinde insanlar, arabalar, sinemalar, reklamlar ve köprüler dolaşıyor, ama kent bomboş.
Bir Fellini Roma'sı ya da Solanas'ın Buenos Aires'i gibi… El Sur (Güney) taş sokakları yalıyor Tango zamanı.

Boş kentler renksiz görünür. Avrupa'nın kentlerinde öğle vakti ya da akşam yemeğinden sonar yer eden bu renksizlik deniz kenarındaki kentlerde yerini mavinin soluk tonlarına bırakır. Boş kent, kımıltısız bir deniz kadar sessizdir çünkü. Deniz için fırtına neyse kent için insanların kalabalığı odur.

Kentler kurulalı birkaç binyıl oldu olmasına, ama kent hayatının neresindeyiz artık? Barbarların istilasından korkan kentlerden uygarlığın çöplüklerine dönüşen kentlere, at üstünde girilen kentlerden bir terör bombasının tehdidiyle kaçılan kentlere gelinceye kadar neredeyiz?

'Belki de kent yaşamının kriz noktasındayız,' diyor Italo Calvino "Görünmez Kentler"de. Ona göre 'Görünmez Kentler' yaşanmaz hale gelen kentlerin kalbinden doğan bir rüya."

Kentlerin Yazısı, yazar Halil Gökhan'ın ikibinli yıllardan günümüze kadar kaleme aldığı kent, kültür, edebiyat ve sanat konulu denemelerinden oluşuyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Kentlerin Yazısı TIKLA PDF İNDİR !Kentlerin Yazısı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Kentlerin Yazısı, Halil Gökhan

Yorum Gönder