29 Nisan 2022

Kemalizmi Anlamak Ceyhun Atuf Kansu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,5 TL
Yazarı: Ceyhun Atuf Kansu
Çevirmen: Ceyhun Atuf Kansu

Kemalizmi Anlamak indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ceyhun Atuf Kansu olan ve Telgrafhane Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 160 sayfalık Kemalizmi Anlamak eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kemalizmi Anlamak ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kemalizmi Anlamak TIKLA PDF İNDİR !

Kemalizmi Anlamak Yazarı Kimdir ?

Kemalizmi Anlamak yazarı Ceyhun Atuf Kansu 'dır. Ceyhun Atuf Kansu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Kemalizmi Anlamak PDF indir oku

Kemalizmi Anlamak indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Telgrafhane Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 160 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kemalizmi Anlamak TIKLA PDF İNDİR !

Kemalizmi Anlamak TIKLA PDF İNDİR !

Bu yapıt, Ceyhun Atuf Kansu'nun bugüne değin kitaplaşmamış, Cumhuriyetin kurucu düşüncesi ve Kemalizm üzerine derinlemesine çalıştığı seçkin yazılarından oluşmaktadır.

"Kemalizmi Anlamak", Kemalizm adına son yıllarda ortaya atılan, Cumhuriyetin devrimci özünün uzağına düşmüş düşünce ve eylemlere karşı, yönünü bu toprağın gerçeklerinde bulan bir pusuladır.

"Kemalizm'in siyasal öğretisi ulusal bağımsızlık ve ulusal devrime dayanır. Ulusal devrimin toplumsal öğretisi ise Halkçılıktır. Halkçılık öğretisi, ulusal kurtuluş savaşının toplumsal yapısından doğar. Cumhuriyet devrimi ise (ki, uluslaşma, çağdaşlaşma süreci içinde bağımsız, lâik, halkçı bir devletin kurulmasıdır) kurumları ve temel doğrultusu ile ulusal kurtuluş savaşının halkçı mayasına bağlı kalır.
Kemalizmin bağımsızlık birimi ulus, devrim birimi halktır."

(Tanıtım Bülteninden)

Kemalizmi Anlamak TIKLA PDF İNDİR !Kemalizmi Anlamak TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Kemalizmi Anlamak, Ceyhun Atuf Kansu

Yorum Gönder