12 Nisan 2022

Kalenin Gölgesinde Çeşme Mehmet Culum Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,5 TL
Yazarı: Mehmet Culum
Çevirmen: Mehmet Culum

Kalenin Gölgesinde Çeşme indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mehmet Culum olan ve Sokak Kitapları Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kalenin Gölgesinde Çeşme eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kalenin Gölgesinde Çeşme ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kalenin Gölgesinde Çeşme TIKLA PDF İNDİR !

Kalenin Gölgesinde Çeşme Yazarı Kimdir ?

Kalenin Gölgesinde Çeşme yazarı Mehmet Culum 'dır. Mehmet Culum yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kalenin Gölgesinde Çeşme PDF indir oku

Kalenin Gölgesinde Çeşme indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sokak Kitapları Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kalenin Gölgesinde Çeşme TIKLA PDF İNDİR !

Kalenin Gölgesinde Çeşme TIKLA PDF İNDİR !

Kökleri çok eskilere dayanan, Çeşme'de kalenin gölgesinde işlenen gizemli cinayetin etkileri, Paris Üniversitesi'nden '68 kuşağı, Türk ve Yunan iki solcu öğrencinin aşkına kadar uzanıyordu.

Aynı havayı suyu, bağı bahçeyi, evi avluyu, taşı toprağı paylaşırken, 19. yüzyıl başlarında Çeşme'nin dar sokaklarında yaşamları kesişen Türk ve Rum ailelerin, ilk yıllardaki engin dayanışma ve dostluğu, çeşitli olayların gelişmesiyle yerini nefrete bırakır ama çocuklarının gençlik aşkını engelleyemez.

Çeşme'nin yakın tarihine ışık tutan, yöre halkı tarafından anlatılan yaşanmış ve söylence olayları hikâye ederken, Türk- Yunan dostluğu ve nefretinin tanığı olan "Kalenin Gölgesinde ÇEŞME", olağanüstü kurgu ve kolay okunur anlatımıyla belleklerde uzun süre yer edecek.

Bozulan dostluktan sonraki nefret zehirlerin en öldürücüsüdür.

(Tanıtım Bülteninden)

Kalenin Gölgesinde Çeşme TIKLA PDF İNDİR !

19.12.2018

Yaşanmış Türk-Yunan hikayesidir.

Elinizden bırakamazsınız!!!

Kalenin Gölgesinde Çeşme TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kalenin Gölgesinde Çeşme, Mehmet Culum

Yorum Gönder