13 Nisan 2022

Hayata Düşen Gölgeler Reihaneh Şahsavan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,75 TL
Yazarı: Reihaneh Şahsavan
Çevirmen: Reihaneh Şahsavan

Hayata Düşen Gölgeler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Reihaneh Şahsavan olan ve Kadran Medya&Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Hayata Düşen Gölgeler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hayata Düşen Gölgeler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hayata Düşen Gölgeler TIKLA PDF İNDİR !

Hayata Düşen Gölgeler Yazarı Kimdir ?

Hayata Düşen Gölgeler yazarı Reihaneh Şahsavan 'dır. Reihaneh Şahsavan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Hayata Düşen Gölgeler PDF indir oku

Hayata Düşen Gölgeler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kadran Medya&Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hayata Düşen Gölgeler TIKLA PDF İNDİR !

Hayata Düşen Gölgeler TIKLA PDF İNDİR !

Sana bir şey söylüyorum ve eminim ki gelecekte bu sözümü çok iyi hatırlayacaksın:

İnsanları dış görünüşüyle değerlendirme ve sevdalanma. Çünkü eğer bir gün bu güzel yaratık sinirlenirse ve ondan bu davranışı beklemediysen; o kişiden nefret edeceksin. Ama birini insan olarak sevdiğinde onun her tavrından ve davranışından bir tecrübe kazanırsın ve onu daha iyi tanıyabilirsin.

(Tanıtım Bülteninden)

Hayata Düşen Gölgeler TIKLA PDF İNDİR !Hayata Düşen Gölgeler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Hayata Düşen Gölgeler, Reihaneh Şahsavan

Yorum Gönder