13 Nisan 2022

Genç Werther’in Acıları Johann Wolfgang Von Goethe Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,6 TL
Yazarı: Johann Wolfgang Von Goethe
Çevirmen: Johann Wolfgang Von Goethe

Genç Werther'in Acıları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Johann Wolfgang Von Goethe olan ve Mahzen yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Genç Werther'in Acıları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Genç Werther'in Acıları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Genç Werther'in Acıları TIKLA PDF İNDİR !

Genç Werther'in Acıları Yazarı Kimdir ?

Genç Werther'in Acıları yazarı Johann Wolfgang Von Goethe 'dır. Johann Wolfgang Von Goethe yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Genç Werther'in Acıları PDF indir oku

Genç Werther'in Acıları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Mahzen yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Genç Werther'in Acıları TIKLA PDF İNDİR !

Genç Werther'in Acıları TIKLA PDF İNDİR !

"İnsanı mutlu eden şey aynı zamanda ızdıraplarının da kaynağı olmak zorunda mıdır? İçimi neşe ile dolduran ve etrafımdaki dünyayı cennet gibi görmemi sağlayan doğaya karşı hissettiğim sıcak duygular, şimdi bana işkence ediyor ve gittiğim hiçbir yerde peşimi bırakmıyorlar. İşte, Lotte!

Ölüm şarabını içeceğim kadehi tutarken ellerim titremiyor. Onu bana sen uzattın ve ben tereddüt göstermiyorum. Hepsi, hepsi! İşte bu şekilde hayatımın tüm arzuları ve ümitleri yerine gelmiş oluyor! Ölümün demir kapılarını güçlü ve soğuk bir şekilde çalmak!" İç dünyası zengin ve melankolik bir gencin hissettiği derin aşkı, mutluluk ile ıstırap arasında savruluşunu ve sonunda intihara sürüklenişini konu alan Goethe'nin bu eserini okurken çok etkileneceksiniz.

(Tanırım Bülteninden)

Genç Werther'in Acıları TIKLA PDF İNDİR !Genç Werther'in Acıları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Genç Werther'in Acıları, Johann Wolfgang Von Goethe

Yorum Gönder