13 Nisan 2022

Galip-Bir Umudun Öyküsü Emrah Olkaç Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,42 TL
Yazarı: Emrah Olkaç
Çevirmen: Emrah Olkaç

Galip-Bir Umudun Öyküsü indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Emrah Olkaç olan ve Luna Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Galip-Bir Umudun Öyküsü eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Galip-Bir Umudun Öyküsü ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Galip-Bir Umudun Öyküsü TIKLA PDF İNDİR !

Galip-Bir Umudun Öyküsü Yazarı Kimdir ?

Galip-Bir Umudun Öyküsü yazarı Emrah Olkaç 'dır. Emrah Olkaç yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Galip-Bir Umudun Öyküsü PDF indir oku

Galip-Bir Umudun Öyküsü indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Luna Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Galip-Bir Umudun Öyküsü TIKLA PDF İNDİR !

Galip-Bir Umudun Öyküsü TIKLA PDF İNDİR !

"Kağıttan bir güvercin yapmak istiyorum konsun diye pencerene.Dün gece yine geldim.Dışarıda sana benzer, ince, kibar bir yağmur yağıyordu. Yüksek apartmanların pencerelerinden sarı ışıklar sızıyordu karanlığa. Mahallenizin sokağından, göğe acı dumanlar yükseliyor ve yağmur sanki benimle konuşuyor..."

Bir kaza sonucu kaybettiği annesinin hatırasıyla ve yaşadığı suçluluk duygusuyla bir türlü hesaplaşamayan Galip'i tutkuyla hayata bağlayan bir tek şey vardır:Aşk. Ancak aşkı uğruna kendini hiç bilmediği bir şehirde bulan ve yaşadığı tüm hayal kırıklıklarına rağmen vazgeçmeyen genç delikanlının unuttuğu bir şey vardır; bu hikayede yalnız değildir.Kendinizi engelli bir gencin yaşama tutunma mücadelesinde bulacağınız bu kitapta, hayatın hiçbir şeyi, mücadele etmeksizin mazeret olarak kabul etmediğini göreceksiniz

(Tanıtım Bülteninden)

Galip-Bir Umudun Öyküsü TIKLA PDF İNDİR !Galip-Bir Umudun Öyküsü TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Galip-Bir Umudun Öyküsü, Emrah Olkaç

Yorum Gönder