11 Nisan 2022

Eber Gölü ve İhtiyar Avcı Halit Ultav Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,6 TL
Yazarı: Halit Ultav
Çevirmen: Halit Ultav

Eber Gölü ve İhtiyar Avcı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Halit Ultav olan ve Cinius yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Eber Gölü ve İhtiyar Avcı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Eber Gölü ve İhtiyar Avcı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Eber Gölü ve İhtiyar Avcı TIKLA PDF İNDİR !

Eber Gölü ve İhtiyar Avcı Yazarı Kimdir ?

Eber Gölü ve İhtiyar Avcı yazarı Halit Ultav 'dır. Halit Ultav yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Eber Gölü ve İhtiyar Avcı PDF indir oku

Eber Gölü ve İhtiyar Avcı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cinius yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Eber Gölü ve İhtiyar Avcı TIKLA PDF İNDİR !

Eber Gölü ve İhtiyar Avcı TIKLA PDF İNDİR !

Geçmek bilmeyen upuzun üç saatten sonra hafif bir esinti sessizliğin akordunu bozsa da, salınırken hışırdayan sazlar tempo tutuyordu sanki sabahın gelişini haber veren saz kuşlarının cıvıltısına, bataklık kuşlarının ve balıkçılların çığlığına. Ne hoştu gün ağarırken ve sislerin dağılışını seyrederken bu senfoniyi dinlemek! İşte bu yok muydu bu benzersiz konser, bizim eski avcıyı biraz da bu baştan çıkarıyordu.

Ah! Ah! Neredeydi o gençlik yıllarının hevesi, heyecanı, coşkusu! O yıllarda yaptığı avlar geçiyordu gözlerinin önünden. Özlem duyuyordu, yaşamak istiyordu aynı heyecanı yeniden.

Ancak kanser tanısı konduğunda değişmişti her şey. Olanlardan çok olacakları düşünmekti herhâlde ürkütücü olan. Zaman içinde insanın zihninde oluşan varlık, yokluk, ölüm, yaşam ve bunlardan türeyen bin bir çeşit ve nasıl sonuçlanacağı bilinmeyen varsayımlar; sevgiden, sevgiliden, dostlardan, hayallerden, heveslerden umutlardan kopmak olasılığıydı insanın içini burkan. "Henüz son sözümü söylemedim!" diye düşünürken her şeye veda etmek olasılığını kast ediyordu belki de…

Yeri geldiğinde birçok kişi, "Hayat bıçak sırtı gibidir!" diye bilgiç tavırlarla konuşsa da iki tarafı uçurum olan o dar yola girmiş olanlara, üzerinde birkaç adım atmak zorunda kalanlara sormalı bıçak sırtının ne olduğunu.

(Tanıtım Bülteninden)

Eber Gölü ve İhtiyar Avcı TIKLA PDF İNDİR !Eber Gölü ve İhtiyar Avcı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Eber Gölü ve İhtiyar Avcı, Halit Ultav

Yorum Gönder