28 Nisan 2022

Borges Borges - Gün Doğarken Gün Batımı Adem Turan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,7 TL
Yazarı: Adem Turan
Çevirmen: Adem Turan

Borges Borges - Gün Doğarken Gün Batımı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Adem Turan olan ve İz Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Borges Borges - Gün Doğarken Gün Batımı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Borges Borges - Gün Doğarken Gün Batımı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Borges Borges - Gün Doğarken Gün Batımı TIKLA PDF İNDİR !

Borges Borges - Gün Doğarken Gün Batımı Yazarı Kimdir ?

Borges Borges - Gün Doğarken Gün Batımı yazarı Adem Turan 'dır. Adem Turan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Borges Borges - Gün Doğarken Gün Batımı PDF indir oku

Borges Borges - Gün Doğarken Gün Batımı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İz Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Borges Borges - Gün Doğarken Gün Batımı TIKLA PDF İNDİR !

Borges Borges - Gün Doğarken Gün Batımı TIKLA PDF İNDİR !
80 kuşağı şairlerimizden Adem Turan Borges Borges adını verdiği yeni şiir kitabında edebiyatımızda daha önce örneğine çok rastlanmayan bir tarz benimsiyor. Güney Amerikalı ölümsüz sanatçı Borges'e bir selam niteliği taşıyan kitabın tamamı Borges hakkında şiirlerden oluşuyor. Samimi, naif bir şairin hayallerinin gözüyle dünyaya bakan Borges hakkındaki şiirleri yeni bir okuma deneyimine açık olanlar için. Borges Borges, Adem Turan'ın sekizinci şiir kitabı.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 64

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: İz Yayıncılık Borges Borges - Gün Doğarken Gün Batımı TIKLA PDF İNDİR !Borges Borges - Gün Doğarken Gün Batımı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Borges Borges - Gün Doğarken Gün Batımı, Adem Turan

Yorum Gönder