28 Nisan 2022

Asla Arkana Bakma Ayten Ödül Sarı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,75 TL
Yazarı: Ayten Ödül Sarı
Çevirmen: Ayten Ödül Sarı

Asla Arkana Bakma indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ayten Ödül Sarı olan ve Tortuga yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Asla Arkana Bakma eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Asla Arkana Bakma ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Asla Arkana Bakma TIKLA PDF İNDİR !

Asla Arkana Bakma Yazarı Kimdir ?

Asla Arkana Bakma yazarı Ayten Ödül Sarı 'dır. Ayten Ödül Sarı yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Asla Arkana Bakma PDF indir oku

Asla Arkana Bakma indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Tortuga yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Asla Arkana Bakma TIKLA PDF İNDİR !

Asla Arkana Bakma TIKLA PDF İNDİR !

Ayşen öğretmenin yaşam öyküsü kimine göre acıklı, kimine göre dayanılmaz, yer yer keyifli…



Ama kesin olan bir şey var ki, her anıyla mücadele ve emek dolu…



38 yıllık evliliği türlü olaylara sahne olan Ayşen öğretmenin öyküsüne başarısız evlilikleri ve keder dolu yaşantılarıyla Necibe öğretmen, Muazzez öğretmen, Fatma öğretmen hatta Ganime, Mübiye ve Nimet de eşlik ediyor. Mesleğine tutkuyla bağlı, başarılı bir Cumhuriyet öğretmeni Ayten Ödül Sarı, binlerce kadının hayal kırıklıklarını, korkularını ve yalnızlıklarını kalbinin derinliklerinde hissedip kendi hayatından kesitlerle birlikte sarsıcı biçimde anlatıyor…



"Asla Arkana Bakma" güzel günlerin, sıkıntılı günlerin, su gibi akıp geçen ömürlerin bir anlamda hesaplaşması, temize çekilmesi ve sevgiyle uğurlanması…


(Tanıtım Bülteninden)

Asla Arkana Bakma TIKLA PDF İNDİR !Asla Arkana Bakma TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Asla Arkana Bakma, Ayten Ödül Sarı

Yorum Gönder