13 Nisan 2022

Aşk ve Ceza 2-53.Mektup Yaren Atalar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,25 TL
Yazarı: Yaren Atalar
Çevirmen: Yaren Atalar

Aşk ve Ceza 2-53.Mektup indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yaren Atalar olan ve Kerasus yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Aşk ve Ceza 2-53.Mektup eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Aşk ve Ceza 2-53.Mektup ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Aşk ve Ceza 2-53.Mektup TIKLA PDF İNDİR !

Aşk ve Ceza 2-53.Mektup Yazarı Kimdir ?

Aşk ve Ceza 2-53.Mektup yazarı Yaren Atalar 'dır. Yaren Atalar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Romantik türündedir.

Aşk ve Ceza 2-53.Mektup PDF indir oku

Aşk ve Ceza 2-53.Mektup indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kerasus yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Aşk ve Ceza 2-53.Mektup TIKLA PDF İNDİR !

Aşk ve Ceza 2-53.Mektup TIKLA PDF İNDİR !

Hollanda'da şehit olan Mesut'un oğlu, Türk Subayı Yarbay Mesut Türkkan'ın Revandiz'de tanıştığı Delal ile ilginç hikâyesini okuyacaksınızAşkveCeza2 / 53. Mektup'ta.

Aram Andonyan adlı Ermeni bir gazeteci yüzyılın başlarında Halep'te gar müdürlüğü yapan Naim Efendi vasıtasıyla devrin İttihat ve Terakki yöneticisi Talat Paşa'nın mektuplarnı ele geçirir. İlginç bir şekilde Krikor Gergeryan arşivine kadar uzanan telgraf ve mektupların anlatımları, Osmanlı ordularının Revandiz Zaferi'ne kadar birçok tarihsel olayı içermektedir.

Romanın kahramanları Delal ile Mesut'un kimlik ve yaşam sorgulamalarının paralelinde, psikolojik yanılsama ve gerçek hislerin gizemli dünyalarının labirentinde yolculuk etmeye ne dersiniz?

Sonsuz çölün ortasında başlayan Delal ile Mesut'unaşkhikâyesini yazan Yaren Atalar sizi, bambaşka dünyaların konuğu etmeyi ve şaşırtmayı başaracak. İyi okumalar…

(Tanıtım Bülteninden)

Aşk ve Ceza 2-53.Mektup TIKLA PDF İNDİR !Aşk ve Ceza 2-53.Mektup TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Romantik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Romantik, Aşk ve Ceza 2-53.Mektup, Yaren Atalar

Yorum Gönder