26 Nisan 2022

Aşk İşaretleri Latife Tekin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,73 TL
Yazarı: Latife Tekin
Çevirmen: Latife Tekin

Aşk İşaretleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Latife Tekin olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Aşk İşaretleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Aşk İşaretleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Aşk İşaretleri TIKLA PDF İNDİR !

Aşk İşaretleri Yazarı Kimdir ?

Aşk İşaretleri yazarı Latife Tekin 'dır. Latife Tekin yazdığı bu eserle Erdal Öz Ödülleri almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Aşk İşaretleri PDF indir oku

Aşk İşaretleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Aşk İşaretleri TIKLA PDF İNDİR !

Aşk İşaretleri TIKLA PDF İNDİR !

Onda doğaüstü bir güç var. Ucuz bir araba kokusunu ümitsizce kapanmış güneşten, kükreyen rüzgârdan daha önemli kılabiliyor!

Dilinin görünmez ışığıyla büyülenip içine düşeceğimiz havai tuzağını örüyor! Varlığının nedeni bu.

Metropolün kıyısında yaşayan bir grup yoksul genç, hayata karışmak için önder belledikleri çekici, karizmatik bir liderin, ağabey bildikleri Nezir'in peşine takılır. Ancak "havanın içindeki gözenekleri" bile hizaya soktuğuna inanan, kelimelerin "çarpıcı bir düzenle diline döküldüğü" Nezir kendini yol gösterici olmakla sınırlamaz. Elde ettiği gücü bırakmaya, hükmetmekten vazgeçmeye niyeti yoktur. Gelgelelim dört gençten sadece biri onun ezici cümlelerinin karşısında duracaktır. O da, "Onu hissetmekten kendime eğilemiyorum," diye yakınan ve iktidarın değil de aşkın dilini konuşan Cihan'dır.

Aşk İşaretleridil ustası Latife Tekin'in dille hesaplaştığı, karanlık bir roman. Meselesi, yazarın kendi sözleriyle: "Etkileme, büyüleme, dille iktidar kurma, gücü ele geçirme… Hayatı anlamlandırarak başkaları hakkında konuşma önceliğinin insana geçirdiği güç, iktidar… Kimsenin cümle kuramadığı bir yerde, cümle kurup kabile reisi olmak…" İlk baskısı 1995'te yapılan, Tekin'in "dilsizliğe, sessizliğe övgü romanı" olarak tanımladığıAşk İşaretleri, belki de bugün yayımlandığı günden daha güncel…

(Tanıtım Bülteninden)

Aşk İşaretleri TIKLA PDF İNDİR !Aşk İşaretleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Aşk İşaretleri, Latife Tekin

Yorum Gönder