25 Mart 2022

Ömer'in Düşünce Günlüğü Ahmet Faik Yıldız Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,0 TL
Yazarı: Ahmet Faik Yıldız
Çevirmen: Ahmet Faik Yıldız

Ömer'in Düşünce Günlüğü indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ahmet Faik Yıldız olan ve Oniks Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ömer'in Düşünce Günlüğü eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ömer'in Düşünce Günlüğü ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ömer'in Düşünce Günlüğü TIKLA PDF İNDİR !

Ömer'in Düşünce Günlüğü Yazarı Kimdir ?

Ömer'in Düşünce Günlüğü yazarı Ahmet Faik Yıldız 'dır. Ahmet Faik Yıldız yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Ömer'in Düşünce Günlüğü PDF indir oku

Ömer'in Düşünce Günlüğü indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Oniks Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ömer'in Düşünce Günlüğü TIKLA PDF İNDİR !

Ömer'in Düşünce Günlüğü TIKLA PDF İNDİR !

Ömer mahallenin cami imamı Hikmet hocayla tanıştıktan sonra hayatının anlamı değişir. Niçin yaratıldığını sorgulamaya ve buna göre yaşamaya çalışır. Hikmet hocayla yaptığı cami sohbetlerinde öğrendiği bir çok konuyu ve hayatının değişmesine sebep olan olayları günlüğüne yazar. Bu roman Ömer'in ölüm ve ahireti anlamasını, İnternet ve bilgisayar oyunlarının zararlarını, İslam kelimesinin anlamını ve Müslüman olmanın yüklediği sorumlulukları, tevhit inancının ne olduğunu ve Allah için yapılan arkadaşlıkların getirdiği güzellikleri anlatıyor

(Tanıtım Bülteninden)

Ömer'in Düşünce Günlüğü TIKLA PDF İNDİR !Ömer'in Düşünce Günlüğü TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Ömer'in Düşünce Günlüğü, Ahmet Faik Yıldız

Yorum Gönder