23 Şubat 2022

Yüksek Doz Çürüyüş Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,0 TL
Yazarı:
Çevirmen:

Yüksek Doz Çürüyüş indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı olan ve Altın Kitaplar yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yüksek Doz Çürüyüş eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yüksek Doz Çürüyüş ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yüksek Doz Çürüyüş TIKLA PDF İNDİR !

Yüksek Doz Çürüyüş Yazarı Kimdir ?

Yüksek Doz Çürüyüş yazarı 'dır. yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Bilim Kurgu türündedir.

Yüksek Doz Çürüyüş PDF indir oku

Yüksek Doz Çürüyüş indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Altın Kitaplar yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yüksek Doz Çürüyüş TIKLA PDF İNDİR !

Yüksek Doz Çürüyüş TIKLA PDF İNDİR !

Kaos merdiveninde kırık basamaklar…

"Yüksek Doz Çürüyüş"te beş ayrı Distopya dünyasına konukolacaksınız. 5 yazar, insan ruhunun en karanlık, tehlikeli ve tekinsizdiyarlarına yolculuk yaptı. Sadece hayal gücünün kaçabileceği kalınduvarlı zindanlar inşa etti sizin için…

"Yüksek Doz Çürüyüş" yüklemesi başlıyor! Kusursuz totaliterrejimde şeytani akla sahip bir yazar, tepetaklak olmuş dünyadakendi bedenini arayan bir adam, bozulmuş sistemin çarklarıarasında yaşamaya çalışan talihsiz bir solak, uzay boşluğundandaha karanlık ve tekinsiz asteroid kolonisinde cinayetleri araştıranbir müfettiş veya insanlığın şafağını başlatmanın ağırsorumluluğunu yüklenen bir uzay yolcusu olmaya hazır mısınız?Direnmek güzeldir…

Çürümenin ve çöküşün çağına hoş geldiniz!

(Tanıtım Bülteninden)

Yüksek Doz Çürüyüş TIKLA PDF İNDİR !Yüksek Doz Çürüyüş TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Bilim Kurgu
Etiketler; Edebiyat, Roman, Bilim Kurgu, Yüksek Doz Çürüyüş,

Yorum Gönder