22 Şubat 2022

Uyanış Kate Chopin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,78 TL
Yazarı: Kate Chopin
Çevirmen: Suat Ertüzün

Uyanış indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Kate Chopin olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 176 sayfalık Uyanış eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Uyanış ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Uyanış TIKLA PDF İNDİR !

Uyanış Yazarı Kimdir ?

Uyanış yazarı Kate Chopin 'dır. Kate Chopin yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Uyanış PDF indir oku

Uyanış indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 176 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Uyanış TIKLA PDF İNDİR !

Uyanış TIKLA PDF İNDİR !

Yirmi yedi yaşındaki Edna Pontellier varlıklı bir adamla evli, iki çocuk annesi, güzel bir kadındır. Ailesiyle yaz aylarını geçirmek için gittikleri tatil beldesinde kendisine ayırdığı vakit, denizle kurduğu ilişki ona yeni ufuklar açar. Öncelikle bir birey olarak kendini keşfetmeye yönelen Edna, bunu yaparken toplum tarafından belirlenmiş kadınlık ve annelik rollerini, evliliği sorgular.

Kimlik, toplum, aidiyet ve özgürlük kavramlarını, bir kadının tinsel ve cinsel farkındalığa erişmesini konu edinen Uyanış, salt bir aydınlanma değil aynı zamanda bastırılmış kadın kimliğinin beraberinde getirdiği huzursuzluğu açığa vuran özgün bir roman.

"Chopin olağandışı, ilginç bir yazar... Kadınların cinsel tutkularını, ailevi ve kişisel ilişkilerini irdeleyişi zamanının çok ötesinde."

Jean Stafford, The New York Times

(Tanıtım Bülteninden)

Uyanış TIKLA PDF İNDİR !Uyanış TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Uyanış, Kate Chopin

Yorum Gönder