6 Şubat 2022

Üç Başlı Ejderha Leyla Erbil Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,8 TL
Yazarı: Leyla Erbil
Çevirmen: Leyla Erbil

Üç Başlı Ejderha indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Leyla Erbil olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Üç Başlı Ejderha eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Üç Başlı Ejderha ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Üç Başlı Ejderha TIKLA PDF İNDİR !

Üç Başlı Ejderha Yazarı Kimdir ?

Üç Başlı Ejderha yazarı Leyla Erbil 'dır. Leyla Erbil yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Üç Başlı Ejderha PDF indir oku

Üç Başlı Ejderha indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Üç Başlı Ejderha TIKLA PDF İNDİR !

Üç Başlı Ejderha TIKLA PDF İNDİR !
"Leylâ Erbil acıyı, sevgiyi, inancı, ölümü 'estetize' etmekten kaçınır. Kişilerini trajik kahramanlara dönüştürmemeye özen gösterir. Onlar 'Bizhalk'ın üyesidirler: Hatalı, yalancı, duyarsız, çıkarcı, zayıftırlar. Zaaflarını hoş görmez kişilerinin. Tam tersine onlara vurgu yapar. Erbil'de düzenin yandaşları gibi düzenin karşıtları da aynı acımasız 'eleştirel bilinç' önündedirler. Olumlu kişileri bile kurtulamaz eleştirilmekten.

(...)'Siyasal' bir okumaya son derece açık ve uygun olan Üç Başlı Ejderha, yazarın araya girerek Burmalı Sütun çevresinde yeni bir anlatısal katman oluşturmasıyla, beklenmedik bir kesintiye, bir belirsizleştirilmeye uğratılır. Sorular yanıtsız bırakılmıştır. Geride kalan sadece kötülük ve tarihten devralınmış siyasal cinayetlerdi...

Ahmet Oktay


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 96

Baskı Yılı: 2015


Ciltli:

Sayfa Sayısı: 96

Baskı Yılı: 2012


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları Üç Başlı Ejderha TIKLA PDF İNDİR !

09.07.2013

Okunması elzem bir kitap

"Üç Başlı Ejderha", unutmamayı salık veren, günümüzün sakatlanmış insanını gözler önüne seren, okunması elzem bir kitap. Leylâ Erbil okumak, onu anlamaya çalışmak, işaret ettiklerini görebilmek, onun çok katmanlı yazınında yolunu kaybedip kaybedip bulmak eşsiz bir deneyim.

Üç Başlı Ejderha TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Üç Başlı Ejderha, Leyla Erbil

Yorum Gönder