7 Şubat 2022

Sultan: Bir Kanuni Romanı Okay Tiryakioğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,5 TL
Yazarı: Okay Tiryakioğlu
Çevirmen: Okay Tiryakioğlu

Sultan: Bir Kanuni Romanı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Okay Tiryakioğlu olan ve Timaş Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sultan: Bir Kanuni Romanı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sultan: Bir Kanuni Romanı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sultan: Bir Kanuni Romanı TIKLA PDF İNDİR !

Sultan: Bir Kanuni Romanı Yazarı Kimdir ?

Sultan: Bir Kanuni Romanı yazarı Okay Tiryakioğlu 'dır. Okay Tiryakioğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Sultan: Bir Kanuni Romanı PDF indir oku

Sultan: Bir Kanuni Romanı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Timaş Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sultan: Bir Kanuni Romanı TIKLA PDF İNDİR !

Sultan: Bir Kanuni Romanı TIKLA PDF İNDİR !
Sultanlar sultanı, hakanlar hakanı, hükümdarlara taç veren Allah'ın yeryüzündeki gölgesi, Anadolu'dan Rumeli'ye kara ve denizlerin yegâne hâkimi Kanuni Sultan Süleyman Han yedi cihana nam salmaya devam ediyor!

Devir Muhteşem Süleyman devridir. Düşmanları bir korkudur sarar. Vehimi çıkar her köşe başından; yamandır, aman vermez. Pargalı ise her vezire benzemez, zekâsıyla savaşır da olmazları oldurur. Hürrem'in tek bir sözüyle kayıplara karışır kimi, kiminin hayatı huzur bulur. Ancak başta Cihan Padişahı vardır ki sefer eyler Bağdat'a, Estergon'a; şanıyla Viyana kapılarına ulaşır. Ne Şarlken tanır ne Ferdinand. Denizler ise Barbaros'tan sorulur. Preveze'den gelen kahramanlık haberleri Kutsal Roma ile Safeviler arasındaki ittifakı körüklerken acaba bu güç savaşında kim galebe çalacaktır?

Tarihi romanların vazgeçilmez ismi Okay Tiryakioğlu, Kanuni üçlemesinin ikinci kitabı Sultan'da tarihin en ihtişamlı dönemini soluk soluğa bir anlatımla bugüne taşıyor.



Sayfa Sayısı: 256

Baskı Yılı: 2012


Dili: Türkçe
Yayınevi: Timaş Yayınları Sultan: Bir Kanuni Romanı TIKLA PDF İNDİR !Sultan: Bir Kanuni Romanı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Sultan: Bir Kanuni Romanı, Okay Tiryakioğlu

Yorum Gönder