20 Şubat 2022

Suat Derviş Liz Behmoaras Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,07 TL
Yazarı: Liz Behmoaras
Çevirmen: Liz Behmoaras

Suat Derviş indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Liz Behmoaras olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Suat Derviş eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Suat Derviş ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Suat Derviş TIKLA PDF İNDİR !

Suat Derviş Yazarı Kimdir ?

Suat Derviş yazarı Liz Behmoaras 'dır. Liz Behmoaras yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Suat Derviş PDF indir oku

Suat Derviş indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Suat Derviş TIKLA PDF İNDİR !

Suat Derviş TIKLA PDF İNDİR !

"Aristokrat bir Osmanlı ailesinin kızı, Osmanlı Devleti'nin son, Cumhuriyet'in ilk yıllarının en önemli kadın gazetecilerinden... Romanları beğenilip birçok yabancı dile çevrilen Türk yazarı ve dillere destan Fosforlu Cevriye'nin yaratıcısı... Nâzım Hikmet'in ilk aşkı, Türkiye Komünist Partisi Teşkilat Sekreteri Reşat Fuat Baraner'in eşi, kendisi de parti içinde faal bir militan, birkaç kere evlenmiş, güzel ve 'çapkın' bir kadın... Bunlardan daha çok hangisiydi Suat Derviş? Son Osmanlı aydınlarından hümanist Suat Derviş, Cumhuriyet'ten sonra, ideallerini ancak solda gerçekleştireceğine inanmış bir kadındır. Ancak, hiçbir ideolojiye, hiçbir akıma, hiçbir sınıfa tamamıyla hapsolmayı kabul etmeyecek kadar bağımsız ve bunun bedelini sonuna kadar ödemeyi göze alacak kadar da cesurdur... Bu kitap, onun hikâyesi..." Liz Behmoaras


(Tanıtım Bülteninden)


Medya Cinsi: Ciltsiz


Sayfa Sayısı: 376


Ebat: 14x21


İlk Baskı Yılı: 2017


Hamur Tipi: 2. Hamur


Baskı Sayısı: 1. Basım

Suat Derviş TIKLA PDF İNDİR !Suat Derviş TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Suat Derviş, Liz Behmoaras

Yorum Gönder