20 Şubat 2022

Soyut Fenomenler Nur Gökırmaklı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,02 TL
Yazarı: Nur Gökırmaklı
Çevirmen: Mustafa Demir

Soyut Fenomenler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Nur Gökırmaklı olan ve Ozan Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Soyut Fenomenler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Soyut Fenomenler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Soyut Fenomenler TIKLA PDF İNDİR !

Soyut Fenomenler Yazarı Kimdir ?

Soyut Fenomenler yazarı Nur Gökırmaklı 'dır. Nur Gökırmaklı yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Soyut Fenomenler PDF indir oku

Soyut Fenomenler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ozan Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Soyut Fenomenler TIKLA PDF İNDİR !

Soyut Fenomenler TIKLA PDF İNDİR !

Nur Gökırmaklı mistik dünyanın gizemli sokaklarında koşar adımlarla gezinirken, bilinmezliğin ayak izlerini takip etmiş, evren ve insan ilişkisini varoluş kavramıyla buluşturarak öze varmıştır. Böylece inkârcıların inkâr edemeyeceği inanç, hakikat, irade, neden, nasıl gibi önemli noktalara dokunarak, okuyucuyu diyalektik bir yolculuğa çıkarmıştır.

Değişik konuların yanı sıra zaman kavramını da irdeleyerek, yazılarında okuyucuyu girdabına çekmiş, kullandığı sıradışı kurgu – imgelerle ve şaşırtıcı ayrıntılarla kişilerin hayatı ve kendisini sorgulamasına kapı aralamıştır.

Nur Gökırmaklı her durduğu durakta, okuyucuya derin mesajlar ulaştıran etkili bir kalemdir. Bazıları için aykırı olan uç noktalara da değinerek, okuyucuyu derin bilinç katmanlarına çeken yazar; ruhsal yolculuğu kolaylaştırmanın peşindedir.

Yazarın "Soyut Fenomenler" kitabı her bilince hitap edecek nitelikte olup, bilinmezlik kavramıyla ilgili tüm sorularımızı cevaplayan çarpıcı bir kitaptır.

-Araştırmacı Yazar Bülent Yüksel-

(Tanıtım Bülteninden)

Soyut Fenomenler TIKLA PDF İNDİR !Soyut Fenomenler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Soyut Fenomenler, Nur Gökırmaklı

Yorum Gönder