17 Şubat 2022

Sherlock Holmes - Adalet Peşinde Sir Arthur Conan Doyle Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,72 TL
Yazarı: Sir Arthur Conan Doyle
Çevirmen: Ayşen Türkmen

Sherlock Holmes - Adalet Peşinde indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sir Arthur Conan Doyle olan ve AltınPost yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sherlock Holmes - Adalet Peşinde eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sherlock Holmes - Adalet Peşinde ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sherlock Holmes - Adalet Peşinde TIKLA PDF İNDİR !

Sherlock Holmes - Adalet Peşinde Yazarı Kimdir ?

Sherlock Holmes - Adalet Peşinde yazarı Sir Arthur Conan Doyle 'dır. Sir Arthur Conan Doyle yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Sherlock Holmes - Adalet Peşinde PDF indir oku

Sherlock Holmes - Adalet Peşinde indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. AltınPost yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sherlock Holmes - Adalet Peşinde TIKLA PDF İNDİR !

Sherlock Holmes - Adalet Peşinde TIKLA PDF İNDİR !
Şimdi anlatacaklarımı hiç kimseye açıklamadığımı bilmenizi isterim. Halk arasında yaygın olan bir söylentiyi körüklemek istemediğim ve bir bilim adamının böyle şeylere inanmasının kötü karşılanacağını düşündüğüm için, soruşturma sırasında bile gizledim. Gazetenin dediği gibi, Basker-ville Şatosu'nun zaten kötü olan ününü daha da kötüleştirmek boş kalmasına yol açabilirdi. Bu iki neden, bildiklerimden azını söylememi haklı çıkarır sanırım, ancak size tüm bildiklerimi anlatacağım.
(Arka Kapak)



Sayfa Sayısı: 316

Baskı Yılı: 2013


Dili: Türkçe
Yayınevi: AltınPost Sherlock Holmes - Adalet Peşinde TIKLA PDF İNDİR !Sherlock Holmes - Adalet Peşinde TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Sherlock Holmes - Adalet Peşinde, Sir Arthur Conan Doyle

Yorum Gönder