3 Şubat 2022

Picasso ve Aşçısı Camille Aubray Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,25 TL
Yazarı: Camille Aubray
Çevirmen: Eser Ulun

Picasso ve Aşçısı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Camille Aubray olan ve Altın Kitaplar yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Picasso ve Aşçısı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Picasso ve Aşçısı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Picasso ve Aşçısı TIKLA PDF İNDİR !

Picasso ve Aşçısı Yazarı Kimdir ?

Picasso ve Aşçısı yazarı Camille Aubray 'dır. Camille Aubray yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Picasso ve Aşçısı PDF indir oku

Picasso ve Aşçısı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Altın Kitaplar yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Picasso ve Aşçısı TIKLA PDF İNDİR !

Picasso ve Aşçısı TIKLA PDF İNDİR !

Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bülteninden)

Provence lezzetleri, Fransız Rivierası'nın karşı konulmaz manzaraları ve tüm bu güzellikler içinde Picasso'nun yaşamıyla iç içe geçmiş hikâyeler... Picasso ve Aşçısı güçlü bir ruhu olan; tutkunun, aşkın,
müthiş lezzetlerin, dokunaklı hikâyeler kadar karmaşık ilişkilerin iç içe geçtiği nefis bir üç katmanlı romandır. Nadir bulunan, sürükleyici ve gizemli... Picasso ve Aşçısı paylaşmak istemediğiniz bir tabak
gibi damakta patlayan tatları ve denenmemiş lezzetleriyle yuttuktan sonra bile unutulmayacak hazlar barındırıyor.

Picasso ve Aşçısı TIKLA PDF İNDİR !

09.08.2018

Tatil kitabı

Tam bir tatil kitabı. Fransa'nın sahil kasabasında geçen küçük bir zaman dilimini anlatıyor. Picasso'nun da kişiliği ve hayatı ile ilgili bilgi edinmemizi sağlıyor ve araya da Türk mutfağına ve yeme alışkanlığına tamamen uzak bir Fransız yemek tarifleri de araya serpiştiriliyor. Kafamı dinlerken, tatil yaparken okunacak güzel bir kitap.

Picasso ve Aşçısı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Picasso ve Aşçısı, Camille Aubray

Yorum Gönder