11 Şubat 2022

Ormanın Yıldızlarla Buluştuğu Yer Glendy Vanderah Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 27,3 TL
Yazarı: Glendy Vanderah
Çevirmen: Nadire Şahika Bedirbeyoğlu

Ormanın Yıldızlarla Buluştuğu Yer indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Glendy Vanderah olan ve Peta yayınevinin yayınlamış olduğu, 264 sayfalık Ormanın Yıldızlarla Buluştuğu Yer eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ormanın Yıldızlarla Buluştuğu Yer ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ormanın Yıldızlarla Buluştuğu Yer TIKLA PDF İNDİR !

Ormanın Yıldızlarla Buluştuğu Yer Yazarı Kimdir ?

Ormanın Yıldızlarla Buluştuğu Yer yazarı Glendy Vanderah 'dır. Glendy Vanderah yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Ormanın Yıldızlarla Buluştuğu Yer PDF indir oku

Ormanın Yıldızlarla Buluştuğu Yer indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Peta yayınevi tarafından yayınlanan, 264 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ormanın Yıldızlarla Buluştuğu Yer TIKLA PDF İNDİR !

Ormanın Yıldızlarla Buluştuğu Yer TIKLA PDF İNDİR !

Nereden Geldiği Bir Gizem,
Neden Burada Olduğu İse Bir Mucize.

Annesinin ölümüyle ve göğüs kanseriyle verdiği savaşın ardından, Joanne Teale, son zamanlarda yaşadığı zorluklarınonu yıldırmadığını kanıtlamak için Illinois'ninkırsal bölgesindeki yuvacı kuşlar hakkında sürdürdüğüdoktora araştırmasına geri döner.Sadece kendi işiyle ilgilenen Jo'nun rutini, evinin önünde esrarengiz bir çocuğun belirmesiyle altüst olur.Kendisini Ursa olarak tanıtan bu kız,beş adet mucizeye tanık olmak üzere yıldızlardangönderildiğini iddia eder.Jo, büyüleyici çocuğun gizemini çözmek içintek başına yaşamayı seven komşusu Gabriel Nash'inyardımına başvurur.Üçü arasında muhteşem bir bağ oluşmasına rağmen,Jo, Gabriel ve Ursa önlerinde verilmesi zor kararlarınolduğunun farkındadır. Yaz mevsimi sona ererken veUrsa beşinci mucizesine ulaşmak üzereyken,geçmişine dair acı verici sırlar açığa çıkar vekaderleri artık yıldızların eline kalır.

(Tanıtım Bülteninden)

Ormanın Yıldızlarla Buluştuğu Yer TIKLA PDF İNDİR !Ormanın Yıldızlarla Buluştuğu Yer TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Ormanın Yıldızlarla Buluştuğu Yer, Glendy Vanderah

Yorum Gönder