7 Şubat 2022

Ölümlüler Uyurken Kurt Vonnegut Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,0 TL
Yazarı: Kurt Vonnegut
Çevirmen: Kıvanç Güney

Ölümlüler Uyurken indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Kurt Vonnegut olan ve April Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ölümlüler Uyurken eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ölümlüler Uyurken ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ölümlüler Uyurken TIKLA PDF İNDİR !

Ölümlüler Uyurken Yazarı Kimdir ?

Ölümlüler Uyurken yazarı Kurt Vonnegut 'dır. Kurt Vonnegut yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Ölümlüler Uyurken PDF indir oku

Ölümlüler Uyurken indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. April Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ölümlüler Uyurken TIKLA PDF İNDİR !

Ölümlüler Uyurken TIKLA PDF İNDİR !


İnsanlar ve makineler, sanat ve zanaat; servet, şöhret ve aşk ideallerinin sıradan yaşamlarda nasıl da garip virajlara neden olduğu üstüne öyküler bunlar.
Buldozerler, greyderler ve asfalt sericilerden oluşan bir orduyu yöneterek yollar inşa eden bir adam, zamanını minyatür trenleriyle oynayarak çarçur ediyor-ta ki hayatındaki kadın hayallerindeki bu dünyayı yerle bir edinceye kadar. Stenografi havuzunda kısılıp kalmış hayalperest bir genç kız, kaçak bir soyguncudan gelen ses bandıyla ilginç bir teklif alıyor. Huysuz bir gazeteci Noel aydınlatmalarını değerlendirecek komitede zorla jüri üyesi yapılınca, önce şatafatlı yaşamıyla şüpheleri üstüne çeken eski bir hükümlüyle, sonra da bir mucizeyle karşılaşıyor. Yaşamını kocasından kalan domuz çiftliğinde sürdüren dul bir kadın, Schenectady'de yaşayan bir adamdan "ruhun o tanımlanamaz tatlı sızıları" ile ilgili esrarlı, beklenmedik mektuplar almaya başlıyor. Yüz yüze tanışmak için gittiğinde, acaba neyle karşılaşacak?



Sayfa Sayısı: 264

Baskı Yılı: 2011


Dili: Türkçe
Yayınevi: April Yayıncılık

Ölümlüler Uyurken TIKLA PDF İNDİR !Ölümlüler Uyurken TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Ölümlüler Uyurken, Kurt Vonnegut

Yorum Gönder