7 Şubat 2022

Muhadarat Fatma Aliye Hanım Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,0 TL
Yazarı: Fatma Aliye Hanım
Çevirmen: Fatma Aliye Hanım

Muhadarat indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Fatma Aliye Hanım olan ve Özgür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Muhadarat eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Muhadarat ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Muhadarat TIKLA PDF İNDİR !

Muhadarat Yazarı Kimdir ?

Muhadarat yazarı Fatma Aliye Hanım 'dır. Fatma Aliye Hanım yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Klasik türündedir.

Muhadarat PDF indir oku

Muhadarat indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Özgür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Muhadarat TIKLA PDF İNDİR !

Muhadarat TIKLA PDF İNDİR !
Türk romanının ilk kadın yazarı Fatma Aliye Hanım, Ahmet Mithat Efendi'nin öğrencisidir; onun romanlarını okuyarak edebiyat dünyasında ilk adımlarını atmış, onun yönlendirmesi ve yüreklendirmesiyle Muhadarat'ı ve diğer romanlarını yazmıştır. Ahmet Mithat'la birlikte yazdıkları Hayal ve Hakikat'ten sonra Muhadarat, Fatma Aliye'nin ilk romanı. Aynı zamanda Türk romanının da bir kadın tarafından kaleme alınan ilk örneği.



Sayfa Sayısı: 384

Baskı Yılı: 2012


Dili: Türkçe
Yayınevi: Özgür Yayınları Muhadarat TIKLA PDF İNDİR !

30.07.2019

GÜZEL BİR KİTAP

Çok keyifli bir kitap.

Muhadarat TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türk Klasik, Muhadarat, Fatma Aliye Hanım

Yorum Gönder