9 Şubat 2022

Köz Yanılması Zeynep Kahraman Füzün Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,5 TL
Yazarı: Zeynep Kahraman Füzün
Çevirmen: Zeynep Kahraman Füzün

Köz Yanılması indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Zeynep Kahraman Füzün olan ve İzdiham yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Köz Yanılması eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Köz Yanılması ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Köz Yanılması TIKLA PDF İNDİR !

Köz Yanılması Yazarı Kimdir ?

Köz Yanılması yazarı Zeynep Kahraman Füzün 'dır. Zeynep Kahraman Füzün yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Köz Yanılması PDF indir oku

Köz Yanılması indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İzdiham yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Köz Yanılması TIKLA PDF İNDİR !

Köz Yanılması TIKLA PDF İNDİR !

İçimizi köz gibi yakan meseleleri; bazen acıyla, bazen şakayla karışık ama her zaman hayatın içinden yazan Zeynep Kahraman Füzün'ün öykülerinde sürpriz bir final karşılayabilir sizi.

Olaylar başınızı döndürüp canınızı sıkabilir. Gerçekle kurgunun iç içe geçtiği kitabı okurken zamanın nasıl geçtiğini hissetmeyeceksiniz.

(Tanıtım Bülteninden)

Köz Yanılması TIKLA PDF İNDİR !

20.12.2018

Güzel

İçerisinde birbirinden çok farklı karakterler ve hikayeler var. Postmodern tarzda yazılmış ve okuru düşünmeye sevk eden bu kitabı sevdim.

Köz Yanılması TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Köz Yanılması, Zeynep Kahraman Füzün

Yorum Gönder