21 Şubat 2022

Koçluk Öyküleri - Hayatın İçinden Hayata Dair Bediz Kılıçkını Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,3 TL
Yazarı: Bediz Kılıçkını
Çevirmen: Bediz Kılıçkını

Koçluk Öyküleri - Hayatın İçinden Hayata Dair indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Bediz Kılıçkını olan ve Pozitif Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, 304 sayfalık Koçluk Öyküleri - Hayatın İçinden Hayata Dair eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Koçluk Öyküleri - Hayatın İçinden Hayata Dair ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Koçluk Öyküleri - Hayatın İçinden Hayata Dair TIKLA PDF İNDİR !

Koçluk Öyküleri - Hayatın İçinden Hayata Dair Yazarı Kimdir ?

Koçluk Öyküleri - Hayatın İçinden Hayata Dair yazarı Bediz Kılıçkını 'dır. Bediz Kılıçkını yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Koçluk Öyküleri - Hayatın İçinden Hayata Dair PDF indir oku

Koçluk Öyküleri - Hayatın İçinden Hayata Dair indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Pozitif Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, 304 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Koçluk Öyküleri - Hayatın İçinden Hayata Dair TIKLA PDF İNDİR !

Koçluk Öyküleri - Hayatın İçinden Hayata Dair TIKLA PDF İNDİR !

Koçluk, hayata dair, hayatın içinde olanların kişinin özünde anlaşılması, sindirilmesi ve içselleştirilmesi yönünde hayata farklı bir bakıştır. Araçları, becerileri, etik kuralları, yöntemleri öğrenilebilir, geliştirilebilir.

Koçluk, bilgi ile öğrenilir fakat deneyim ile içselleşir. Bu kitapla Bediz Kılıçkını size hayatın içinden koçluk tadında deneyimler sunuyor. Yüzlerce hayata tanıklık ettiği koçluk ve yaşam deneyimlerinden yola çıkarak yazdığı hikâyeler vasıtasıyla, yalın ve herkes için uygulanabilir koçluk önerileri getiriyor.

Kitaptaki on adet hikâyeyi okurken her birinde, hem kendinizden bir şeyler bulacaksınız hem de koçluğun özüne dair örnekler göreceksiniz. Bediz Kılıçkını ilk kitabı olan "Kalbe Dokunan Koçluk"da kullandığı koçluk araçlarını ve kendi koçluk felsefesini anlatmıştı. "Koçluk Öyküleri"nde ise hepsinin gerçek hayatta nasıl kullanılacağını cümle cümle göstermekte. Her hikâyenin içinde hangi aracın, nerede, nasıl kullanılacağını görecek, hikâyelerin sonundaki açıklamaları okurken kendi koçluklarınızı nasıl geliştirebileceğinize dair ipuçları elde edeceksiniz.

Hangisi sizin hikâyeniz?

(Tanıtım Bülteninden)

Koçluk Öyküleri - Hayatın İçinden Hayata Dair TIKLA PDF İNDİR !Koçluk Öyküleri - Hayatın İçinden Hayata Dair TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Koçluk Öyküleri - Hayatın İçinden Hayata Dair, Bediz Kılıçkını

Yorum Gönder