3 Şubat 2022

Kibar Fahişelerin İhtişam ve Sefaleti Honore de Balzac Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 26,98 TL
Yazarı: Honore de Balzac
Çevirmen: Honore de Balzac

Kibar Fahişelerin İhtişam ve Sefaleti indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Honore de Balzac olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kibar Fahişelerin İhtişam ve Sefaleti eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kibar Fahişelerin İhtişam ve Sefaleti ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kibar Fahişelerin İhtişam ve Sefaleti TIKLA PDF İNDİR !

Kibar Fahişelerin İhtişam ve Sefaleti Yazarı Kimdir ?

Kibar Fahişelerin İhtişam ve Sefaleti yazarı Honore de Balzac 'dır. Honore de Balzac yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Kibar Fahişelerin İhtişam ve Sefaleti PDF indir oku

Kibar Fahişelerin İhtişam ve Sefaleti indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kibar Fahişelerin İhtişam ve Sefaleti TIKLA PDF İNDİR !

Kibar Fahişelerin İhtişam ve Sefaleti TIKLA PDF İNDİR !

Kibar Fahişelerin İhtişam ve Sefaleti, Balzac'ın 1838'de yazmaya başlayıp 1847'de bitirdiği dört kitabın toplamından oluşur. "Paris Hayatından Sahneler"in tanıdık karakterlerini bir araya toplayan roman, karmaşık aşk hikâyeleri üstünden ilerlerken hırsızlık, cinayet gibi suçlar üstünden de dönemin yer altı dünyasına ışık tutar.

(Tanıtım Bülteninden)

Kibar Fahişelerin İhtişam ve Sefaleti TIKLA PDF İNDİR !Kibar Fahişelerin İhtişam ve Sefaleti TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Kibar Fahişelerin İhtişam ve Sefaleti, Honore de Balzac

Yorum Gönder