9 Şubat 2022

Kara Kalem N. İpek Gökdel Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 27,3 TL
Yazarı: N. İpek Gökdel
Çevirmen: N. İpek Gökdel

Kara Kalem indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı N. İpek Gökdel olan ve DEX yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kara Kalem eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kara Kalem ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kara Kalem TIKLA PDF İNDİR !

Kara Kalem Yazarı Kimdir ?

Kara Kalem yazarı N. İpek Gökdel 'dır. N. İpek Gökdel yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kara Kalem PDF indir oku

Kara Kalem indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. DEX yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kara Kalem TIKLA PDF İNDİR !

Kara Kalem TIKLA PDF İNDİR !

İstanbul başka şehirlere benzemez!.. Berlin ikiye ayrıldı, dünya gene de dönmeye devam etti. New York'un kalbine uçak sapladılar, düzen yeniden kuruldu. Ama İstanbul öyle mi, ya! Bu şehir dengede tutuyor dünyayı. Tahterevallinin ortası burası! İstanbul düşerse bil ki son yakındır!

Bu, küçücük bir çocukken ailesini yitirmiş bir delikanlının öç hikâyesi. Bu, bahtsız güzel kadınların, tutkulu âşık adamların umutlarının ve savaşlarının hikâyesi. Bu, tılsımlı bir gömleğin, esrarengiz bir karganın, İstanbul'un dehlizlerinde saklanan sırların akla hayale gelmeyen hikâyesi. Bu, kehanetlerin ve kerametlerin destanı...

Savaş bitmez, durulur. Her muharebe başka bir cengi doğurur. İyilik oldukça kötülük de vücut bulur. Tarafını ak seçenler bilir, kara olanlar da Allah kuludur.

(Tanıtım Bülteninden)

Kara Kalem TIKLA PDF İNDİR !

04.04.2019

Muazzam bir kitap herkese öneririm

Tarihi detayları, olaylar, kişiler, kullanılan dil her şeyiyle harika bir kitap. Bir günde bitmesin, keyfi uzun sürsün diye arada film izledim.İstanbul hakkında bilmediğiniz bir çok detayı öğreniyorsunuz ve elinizden bırakamıyorsunuz. Netflix'in muhafız dizisinden duyup almak istiyorsanız durmayın alın. Ca'nım hikayeyi ne hale getirmişler diyeceksiniz.

Kara Kalem TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kara Kalem, N. İpek Gökdel

Yorum Gönder