7 Şubat 2022

Güzellik Salonu Mario Bellatin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,5 TL
Yazarı: Mario Bellatin
Çevirmen: Şevin Gülman

Güzellik Salonu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mario Bellatin olan ve Notos yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Güzellik Salonu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Güzellik Salonu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Güzellik Salonu TIKLA PDF İNDİR !

Güzellik Salonu Yazarı Kimdir ?

Güzellik Salonu yazarı Mario Bellatin 'dır. Mario Bellatin yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Güzellik Salonu PDF indir oku

Güzellik Salonu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Notos yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Güzellik Salonu TIKLA PDF İNDİR !

Güzellik Salonu TIKLA PDF İNDİR !

Güzellik Salonu, Meksikalı yazar Mario Bellatin'in Türkçedeki ilk kitabı. Kadın giysileri giymekten hoşlanan bir anlatıcının sahibi olduğu güzellik salonu, zamanla salgın hastalıklardan mustarip, hastanelerde hor görülen, saldırılara maruz kalan ve toplum dışına itilen erkek hastalar için bir düşkünlerevine dönüşüyor. Kendisi de hasta olan anlatıcının biricik uğraşıysa, özenle dekore ettiği akvaryumlarda balık beslemek.



New York Times'ın Camus'nün Veba'sını ya da Saramago'nun Körlük'ünü çağrıştırdığını belirttiği Güzellik Salonu, hastalık, ölüm, yoksunluk ve egemen cinsiyet anlayışlarını sorgulamamızı sağlayan, sarsıcı, huzursuz edici bir roman.



Son 25 yılın en iyi 100 İspanyolca kitabı arasında 19. sırada gösterilen Güzellik Salonu'nun bu basımı, yazarın gözden geçirdiği hali esas alınarak güncellendi.



Mario Bellatin (1960) Perulu bir ailenin çocuğu olarak Meksika'da doğdu. Doğuştan gelen bir hastalık nedeniyle sağ kolunun büyük bölümünü kullanamayan Bellatin, Peru'da teoloji, Küba'da senaryo yazarlığı okudu.


(Tanıtım Bülteninden)

Güzellik Salonu TIKLA PDF İNDİR !

23.10.2018

güzel

Biraz buhran ama farklı ve derin bir anlatım


30.09.2014

Güzellik ve Ölüm

Güzellik Salonu oldukça ilginç bir roman. Yazar bir zamanlar kadınlara güzel olmayı vaat eden bir salonunu ölmek üzere olan homoseksüel erkeklere hastaneye dönüştürüyor. Bir de akvaryum merakı var. Salonun içindeki dünya ile akvaryumlardaki dünya arasında garip bir bağlantı var sanki. İnsanlar ölüyorÿ; balıklar ölüyor. Güzellik salonunun renkli şıkır şıkır atmosferi yerini karalık bir atmosfere bırakırken akvaryumlar da yosun bağlıyor, kararıyor.
Ölüm, güzellikÿ; toplumsal cinsiyet rolleri üzerine düşündüren bir roman.

Güzellik Salonu TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Güzellik Salonu, Mario Bellatin

Yorum Gönder