23 Şubat 2022

Güneyli Bayan'ın Özel Defteri Lillian Hellman Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,4 TL
Yazarı: Lillian Hellman
Çevirmen: Dilek Yazıcı

Güneyli Bayan'ın Özel Defteri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Lillian Hellman olan ve Remzi Kitabevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Güneyli Bayan'ın Özel Defteri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Güneyli Bayan'ın Özel Defteri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Güneyli Bayan'ın Özel Defteri TIKLA PDF İNDİR !

Güneyli Bayan'ın Özel Defteri Yazarı Kimdir ?

Güneyli Bayan'ın Özel Defteri yazarı Lillian Hellman 'dır. Lillian Hellman yazdığı bu eserle National Book Award almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Günlük Anı türündedir.

Güneyli Bayan'ın Özel Defteri PDF indir oku

Güneyli Bayan'ın Özel Defteri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Remzi Kitabevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Güneyli Bayan'ın Özel Defteri TIKLA PDF İNDİR !

Güneyli Bayan'ın Özel Defteri TIKLA PDF İNDİR !
"O (Lillian Hellman) yalnızca ayrıntıları değil iki Amerikan kuşağının öncü ve etkin ünlü kişilerinin ruhlarını da yakalamayı başarmış. Hayranlık uyandıran bir ayna ve tahrik edici bir imge.
Newsweek
"(Uzun yıllar birlikte yaşadığı yazar Dashiell) Hammett'in etkileyici portresini çizerken Bayan Hellman bize neye hayranlık duyduğunu, neye özen gösterdiğini ve aslında ne olduğını anlatıyor."
The New York Times



Sayfa Sayısı: 261

Baskı Yılı: 1994


Dili: Türkçe
Yayınevi: Remzi Kitabevi Güneyli Bayan'ın Özel Defteri TIKLA PDF İNDİR !Güneyli Bayan'ın Özel Defteri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Dünya Günlük Anı, Güneyli Bayan'ın Özel Defteri, Lillian Hellman

Yorum Gönder