4 Şubat 2022

Gulliver'in Gezileri - Hasan Ali Yücel Klasikleri Jonathan Swift Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 32,5 TL
Yazarı: Jonathan Swift
Çevirmen: Jonathan Swift

Gulliver'in Gezileri - Hasan Ali Yücel Klasikleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Jonathan Swift olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 344 sayfalık Gulliver'in Gezileri - Hasan Ali Yücel Klasikleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gulliver'in Gezileri - Hasan Ali Yücel Klasikleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gulliver'in Gezileri - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Gulliver'in Gezileri - Hasan Ali Yücel Klasikleri Yazarı Kimdir ?

Gulliver'in Gezileri - Hasan Ali Yücel Klasikleri yazarı Jonathan Swift 'dır. Jonathan Swift yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Gulliver'in Gezileri - Hasan Ali Yücel Klasikleri PDF indir oku

Gulliver'in Gezileri - Hasan Ali Yücel Klasikleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 344 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gulliver'in Gezileri - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Gulliver'in Gezileri - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Jonathan Swift (1667-1945): "Kitapların Savaşı"ndan "Alçakgönüllü Bir Öneri"ye tüm çağların en önemli yergi ustalarından biri ve tek romanı Gulliver'in Gezileri'yle (1726) ölümsüzleşmiş bir 17. yüzyıl sonu 18. yüzyıl başı yazarıdır.

Gulliver'in ilk iki bölümünde, "Cüceler" ve "Devler" ülkelerine gezilerindeki hayalgücüyle hemen her yaştan okura ulaşan Swift, insanlığa ilişkin gözlemleriniyse, kitabının dördüncü bölümü olan "Tekboynuzlar Ülkesine Yolculuk"ta alabildiğine keskinleştirmiştir.

(Tanıtım Bülteninden)

Gulliver'in Gezileri - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !Gulliver'in Gezileri - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Gulliver'in Gezileri - Hasan Ali Yücel Klasikleri, Jonathan Swift

Yorum Gönder