20 Şubat 2022

Goriot Baba Honore de Balzac Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,04 TL
Yazarı: Honore de Balzac
Çevirmen: Honore de Balzac

Goriot Baba indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Honore de Balzac olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Goriot Baba eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Goriot Baba ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Goriot Baba TIKLA PDF İNDİR !

Goriot Baba Yazarı Kimdir ?

Goriot Baba yazarı Honore de Balzac 'dır. Honore de Balzac yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Goriot Baba PDF indir oku

Goriot Baba indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Goriot Baba TIKLA PDF İNDİR !

Goriot Baba TIKLA PDF İNDİR !

"Goriot Baba'nın arkasındaShakespeare'in Kral Lear oyununun ruhu vardır."

- Yavuz Ekinci

Goriot Baba; dünya edebiyatının para, güç ve iktidar uğruna erdemlerinden vazgeçen insanların hikayesini anlatan en tanınmış klasik eserlerinden biri. Kızları uğruna servetini, gücünü, onurunu bir kenara bırakan Goriot Baba; "sosyete"ye girmeyi tek amaç edinen Rastignac ve burjuva çağının Mephistopheles'i Vautrin'in kesişen yolları toplumsal bir eleştiri, dünyaya tutulan bir ayna…

(Tanıtım Bülteninden)

Goriot Baba TIKLA PDF İNDİR !Goriot Baba TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Goriot Baba, Honore de Balzac

Yorum Gönder