9 Şubat 2022

Elric Rüya Diyarlarında Michael Moorcock Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 26,4 TL
Yazarı: Michael Moorcock
Çevirmen: Barış Tanyeri

Elric Rüya Diyarlarında indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Michael Moorcock olan ve İthaki Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Elric Rüya Diyarlarında eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Elric Rüya Diyarlarında ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Elric Rüya Diyarlarında TIKLA PDF İNDİR !

Elric Rüya Diyarlarında Yazarı Kimdir ?

Elric Rüya Diyarlarında yazarı Michael Moorcock 'dır. Michael Moorcock yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Elric Rüya Diyarlarında PDF indir oku

Elric Rüya Diyarlarında indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İthaki Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Elric Rüya Diyarlarında TIKLA PDF İNDİR !

Elric Rüya Diyarlarında TIKLA PDF İNDİR !

Fantastik edebiyatta hiçbir karakterin yapamadığını yapan, takipçisi eserleri kökten etkileyen yegâne karakter: Moorcock'ın fiziksel olarak zayıf, zihinsel olarak sorunlu, bir uyuşturucu bağımlısı gibi kılıcına tutkun, rock'n'roll tarzı anti-kahramanı Elric!

Michael Moorcock'ın yarattığı efsanevi karakter Melnibonéli Elric, serinin beşinci kitabı Rüya Diyarlarında'da Elric hikâyesinin başlangıcına götürüyor bizi. Kronolojik olarak Melnibonéli Elric'ten sonra geçen İnci Kalesi'nde, Elric hikâyeye ismini veren kaleyi bulmak için kılıcından, ona güç veren büyülerden mahrum kalma pahasına bir genç kızın rüyalarına adım atıyor.

Bu ciltte ayrıca Neil Gaiman'ın önsözü ve Michael Moorcock'a ithaf ettiği Eski Moorcock Dolu Bir Yaşam öyküsü, DC tarafından yayımlanmış Elric: Bir Büyücünün Eğitimi çizgi romanının senaryosu, Fildişinden Portre isimli bir bir Elric öyküsü ve Moorcock'ın fantazi edebiyatı üzerine yazdığı Fantazi Suretleri'nin üçüncü bölümü okurlarla buluşuyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Yayıma Hazırlayan: Ömer Ezer & Aslı Genç

Düzelti: Emre Aygün

Kapak Tasarım: Hamdi Akçay

Elric Rüya Diyarlarında TIKLA PDF İNDİR !Elric Rüya Diyarlarında TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Elric Rüya Diyarlarında, Michael Moorcock

Yorum Gönder