6 Şubat 2022

Değişim Rüzgarı Stefan Zweig Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,57 TL
Yazarı: Stefan Zweig
Çevirmen: Stefan Zweig

Değişim Rüzgarı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Stefan Zweig olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Değişim Rüzgarı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Değişim Rüzgarı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Değişim Rüzgarı TIKLA PDF İNDİR !

Değişim Rüzgarı Yazarı Kimdir ?

Değişim Rüzgarı yazarı Stefan Zweig 'dır. Stefan Zweig yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Değişim Rüzgarı PDF indir oku

Değişim Rüzgarı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Değişim Rüzgarı TIKLA PDF İNDİR !

Değişim Rüzgarı TIKLA PDF İNDİR !
Birinci Dünya Savaşını izleyen yıllarda, Avusturya'nın bir köyündeki postanede memur olarak iş bulan Christine Hoflehner'in önünde, renksiz ve yoksulluk dolu bir yaşam uzanmaktadır. Ancak Amerika'daki akrabalarından aldığı bir mektup tekdüze yaşamından çekip alır onu. Çalışmayı ve yoksulluğu tanımayan bir dünyada, lüks bir otelde tatil geçirmeye davet edilmektedir. Otelde önceleri soylu ve varlıklı biri sanılsa da sonradan asıl kimliği ortaya çıkar ve değişim rüzgarları Christine'yi alıp yeniden artık katlanamadığı eski tekdüze, küçük, yoksul dünyasına sürükler. Ne var ki, bu eski dünyasında tanıştığı Ferdinand ona yepyeni ufuklar açacaktır. Stefan Zweig' ın Değişim Rüzgarı adıyla Türkçede ilk kez yayımlanan bu romanı, ölümünden sonra terekesinde bulunmuştur.


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 271

Baskı Yılı: 1998


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 230

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları Değişim Rüzgarı TIKLA PDF İNDİR !

18.07.2016

Başarılı

Gelmiş geçmiş en iyi Stefan Zweig kitabı. Kurgusu ve karakterleri çok iyi işlenmiş fakirlik, adalet ve yarattıkları ruh hali üzerine bir başyapıt.

Değişim Rüzgarı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Değişim Rüzgarı, Stefan Zweig

Yorum Gönder