23 Şubat 2022

Cennetin Açları Mehmet Kurter Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,8 TL
Yazarı: Mehmet Kurter
Çevirmen: Mehmet Kurter

Cennetin Açları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mehmet Kurter olan ve Remzi Kitabevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Cennetin Açları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Cennetin Açları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Cennetin Açları TIKLA PDF İNDİR !

Cennetin Açları Yazarı Kimdir ?

Cennetin Açları yazarı Mehmet Kurter 'dır. Mehmet Kurter yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Cennetin Açları PDF indir oku

Cennetin Açları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Remzi Kitabevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Cennetin Açları TIKLA PDF İNDİR !

Cennetin Açları TIKLA PDF İNDİR !
Mehmet Kunter, "Cennetin Açları"nda denizinden, karasından hayat ve bolluk fışkıran Ege "cennet" inde açlıktan kıvranan, namusunu, haysiyetini, her şeyini harcayan Yunan halkını, deniz ağalarının hesabına bir lokma ekmek için Ege ve Akdeniz'de gece gündüz denizle savaşan Türk denizcilerinin yaşantılarını buram buram insan ve deniz sevgisi kokan, yapmacıksız, iddiasız, yaşadığı, gördüğü gibi anlatıyor ve okuyucu da aynı serüvenleri kendisiyle birlikte yaşıyor.



Sayfa Sayısı: 311


Dili: Türkçe
Yayınevi: Remzi Kitabevi Cennetin Açları TIKLA PDF İNDİR !Cennetin Açları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Cennetin Açları, Mehmet Kurter

Yorum Gönder