21 Şubat 2022

Bir Yalnızlık Öyküsü Fadime Arslan Turhan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,4 TL
Yazarı: Fadime Arslan Turhan
Çevirmen: Fadime Arslan Turhan

Bir Yalnızlık Öyküsü indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Fadime Arslan Turhan olan ve Gece Kitaplığı yayınevinin yayınlamış olduğu, 142 sayfalık Bir Yalnızlık Öyküsü eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bir Yalnızlık Öyküsü ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bir Yalnızlık Öyküsü TIKLA PDF İNDİR !

Bir Yalnızlık Öyküsü Yazarı Kimdir ?

Bir Yalnızlık Öyküsü yazarı Fadime Arslan Turhan 'dır. Fadime Arslan Turhan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Bir Yalnızlık Öyküsü PDF indir oku

Bir Yalnızlık Öyküsü indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Gece Kitaplığı yayınevi tarafından yayınlanan, 142 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bir Yalnızlık Öyküsü TIKLA PDF İNDİR !

Bir Yalnızlık Öyküsü TIKLA PDF İNDİR !

Dünyada vazgeçemediğim, beni hayata bağlayan etkenlerden biri. Yazdığım her satıra yüreğimi katıyorum. Hislerim ne ise, yazdıklarım da onlar. Yaşamıma giren ve beni derinden etkileyen birçok insan hakkında yazılanlardır bunlar.

"Sarıl ışığa! Kimse alamasın umutlarını! Hep umutlu ol, çünkü geleceğin gerçeğidir umut. Bul içinde saklı kalan yaşam ışığını. Aydınlat yüreğini ve yüreğindekileri. Onunla birlikte koş düşlerinin ardına.

Düşerim diye korkma sakın! "

(Tanıtım Bülteninden)

Bir Yalnızlık Öyküsü TIKLA PDF İNDİR !Bir Yalnızlık Öyküsü TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Bir Yalnızlık Öyküsü, Fadime Arslan Turhan

Yorum Gönder