7 Şubat 2022

Avunamayanlar Kazuo Ishiguro Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,7 TL
Yazarı: Kazuo Ishiguro
Çevirmen: Roza Hakmen

Avunamayanlar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Kazuo Ishiguro olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Avunamayanlar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Avunamayanlar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Avunamayanlar TIKLA PDF İNDİR !

Avunamayanlar Yazarı Kimdir ?

Avunamayanlar yazarı Kazuo Ishiguro 'dır. Kazuo Ishiguro yazdığı bu eserle Nobel Edebiyat Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Avunamayanlar PDF indir oku

Avunamayanlar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Avunamayanlar TIKLA PDF İNDİR !

Avunamayanlar TIKLA PDF İNDİR !
Beni Asla Bırakma" adlı kitabı Time tarafından en iyi 100 roman arasında gösterilen Ishiguro'dan yepyeni bir roman daha...

Dünyaca ünlü piyanist Ryder, önemli bir konser vermek için isimsiz bir Avrupa şehrine gelir. Birkaç gün sonra sahneye çıkacağını bilse de, bundan başka hiçbir şey hatırlayamaz; karşılaştığı herkesin niçin ondan bir şeyler istediğini, çok uzak olması gereken yerlere nasıl hemen ulaşıverdiğini, saatler sürmesi gereken bir sohbeti üç dakikalık asansör yolculuğuna nasıl sığdırdığını anlayamaz. Kendini olaylara ve çevresindeki insanlara teslim eden belleksiz piyanist, geçmişin ve geleceğin kırılgan bir şimdiki anda çakıştığı sürreal bir dünyaya savrulur. Çok geçmeden, yaklaşan konser gecesinin hayatının en önemli performansı olduğunu fark edecektir.

İşlevini yitirmiş toplumsal düzenin bireyler üzerindeki yaralayıcı baskısını hemen her eserinde zarafetle ilan eden Kazuo Ishiguro, Avunamayanlar'da hayatı kontrolden çıkan bir adamın çok boyutlu hikâyesini anlatıyor.



Sayfa Sayısı: 544

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları Avunamayanlar TIKLA PDF İNDİR !

25.07.2011

sürreal

oldukça sürreal bir roman.

daha önce haruki murakami´nin zembereğin güncesi adlı romanını okumuştum. o da sürreal idi. bu sürrealizm japon edebiyatında baskın olan bir akım mı acaba? gerçi ishiguro ingilterede yetişmiş ve ingilizce yazan bir yazar ama yine de iki romanı karşılaştırmadan edemedim.

ryder isimli kahramanımız konser vermek için geldiği şehirde 3 gün geçirir. şehre geldiği andan itibaren karşılaştığı herkesin ondan kişisel bir beklentisi vardır. o ise hafızasını kaybetmiş gibidir. şehirlilerin talepleri doğrultusunda ordan oraya savrulur durur. bu arada zaman ve mekan kavramları kaybolur. kitabın sonlarına doğru anlarız ki, dünyanın en iyi piyanisti olarak gösterilmesine rağmen, onun bütün derdi anne ve babasının takdirini kazanmaktır. birçoğumuz bilinçaltımızda bu duyguyla hareket ediyor olabilir miyiz...

Avunamayanlar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Avunamayanlar, Kazuo Ishiguro

Yorum Gönder