5 Şubat 2022

Atinalıların Devleti Aristoteles Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,2 TL
Yazarı: Aristoteles
Çevirmen: Aristoteles

Atinalıların Devleti indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Aristoteles olan ve Alfa Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Atinalıların Devleti eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Atinalıların Devleti ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Atinalıların Devleti TIKLA PDF İNDİR !

Atinalıların Devleti Yazarı Kimdir ?

Atinalıların Devleti yazarı Aristoteles 'dır. Aristoteles yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Atinalıların Devleti PDF indir oku

Atinalıların Devleti indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alfa Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Atinalıların Devleti TIKLA PDF İNDİR !

Atinalıların Devleti TIKLA PDF İNDİR !

Demokrasi kavramının doğduğu yer, Eski Yunan dünyasının en önemli merkezi olan Atina'dır. MÖ 5. yüzyılda, özellikle ünlü devlet adamı Perikles'in yönetiminde, çağın ötesinde bir yaklaşım benimsenerek tüm vatandaşların katılabildiği bir yönetim modeli oluşturulmuştur. Bu yönetim şeklinin çağdaş demokrasi anlayışının gelişip şekillenmesinde derin etkileri olmuştur. Atinalıların Devleti, demokrasinin doğuşuna imkân veren bu olayları ve koşulları anlatmakta ve ardından Atina demokrasisinin en göz kamaştırıcı döneminde hangi kurumlar aracılığıyla ve nasıl işlediğini gözler önüne sermektedir. Bu bakımdan yalnızca eskiçağ tarihi açısından değil, siyaset bilimleri ve idari tarih çalışmaları açısından da temel bir kaynak niteliğindedir.

(Tanıtım Bülteninden)

Atinalıların Devleti TIKLA PDF İNDİR !Atinalıların Devleti TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Atinalıların Devleti, Aristoteles

Yorum Gönder