3 Şubat 2022

Aşık Ruhsati Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,0 TL
Yazarı:
Çevirmen:

Aşık Ruhsati indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı olan ve Ketebe yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Aşık Ruhsati eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Aşık Ruhsati ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Aşık Ruhsati TIKLA PDF İNDİR !

Aşık Ruhsati Yazarı Kimdir ?

Aşık Ruhsati yazarı 'dır. yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Aşık Ruhsati PDF indir oku

Aşık Ruhsati indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ketebe yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Aşık Ruhsati TIKLA PDF İNDİR !

Aşık Ruhsati TIKLA PDF İNDİR !

Bir zaman Îcâdî bir zaman Cehdî ve en sonunda şeyhinden ruhsat alıp Ruhsatî mahlasını alan ozanımız Ruhsatî Baba, Nakşî bir halk şairidir. İslam erkânı ve Peygamber sünneti onun şiirlerinin en büyük dayanağıdır. 70 yıllık dünya hayatında kendisi gibi gurbette olan "dünyazedelere" şiirleriyle sılanın yolunu işaret eder, nefsin ve dünyanın oyunlarına karşı bizlere nasihatlerde bulunur. İçini ve dışını bir tutmayı, kardeşlik hukukunu gözetmeyi, yoksulu ve mazlumu korumayı ve haksızlıklara karşı durmayı şiirlerinde öğütlemiş ve bu sayede ümmet bilincini aşılayarak toplumsal huzuru sağlamayı amaçlamıştır. Ruhsatî'nin koşmalarının en temel özelliği kutsal bir murat taşıyor olmasıdır. O kutsal murat gâh hoşgörü olarak karşımıza çıkar, gâh namaz, gâh oruç, gâh sabır… Bir yoldur onun şiiri, okuyanı iyiye ve güzele doğru götüren.

(Tanıtım Bülteninden)

Aşık Ruhsati TIKLA PDF İNDİR !Aşık Ruhsati TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Aşık Ruhsati,

Yorum Gönder